Anlık Bildirim

Nokia 7 tanıtıldı: 5.2 inç ekran, 3000 mAh batarya, Dual-Sight kamera

Nokia'yı yeniden şaha kaldırmak isteyen HMD Global, yeni telefonu Nokia 7'yi tanıttı. Cam arka kapak ile ve Snapdragon 630 ile gelen Nokia 7 ne yazık ki sadece Çin'de satışa sunulacak.

Nokia 7 tanıtıldı: 5.2 inç ekran, 3000 mAh batarya, Dual-Sight kamera

Nokia’nın isim kullanım haklarını satın alan ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren HMD Global yeni telefonu Nokia 7’yi tanıttı.
Önü-arkası cam, çerçevesi alüminyum kaplı Nokia 7'nin 1080x1920 Full HD çözünürlüğünde 5.2 inçlik LCD ekranı bulunuyor. Gücünü Snapdragon 630 yonga setinden ve Adreno 508 grafik işlem biriminden alıyor. İki farklı versiyonu bulunan Nokia 7’nin birisi 4 GB RAM’e sahipken diğeri 6 GB RAM ile geliyor. Her iki modelde de 64 GB’lık genişletilebilir yerel depolama alanına yer veriliyor.

Telefonun arkasına baktığımızda 16 MP çözünürlüğünde ve f/1.8 diyafram açıklığında bir adet arka kamera, öz çekim için de 5 MP çözünürlüğünde bir kameranın kullanıldığını görüyoruz. Nokia 8’de olduğu gibi Dual-Sight yazılım özelliği bu cihazda da karşımıza çıkıyor. Bu teknoloji sayesinde hem arka hem de ön kamera ile aynı anda kayıt alıp Youtube gibi sosyal platformlarda canlı yayın yapabiliyorsunuz.

Nokia 7’de 3000 mAh büyüklüğünde bir batarya kullanılırken 3.5mm kulaklık girişi de unutulmamış. Cihaz kutudan Android 7 ile çıkacak fakat çok yakın zamanda Android 8.0 Oreo’ya güncellenebilir olacak.

Çin akıllı telefon pazarına özel olarak satılacak Nokia 7, 24 Kasım tarihinde satın alınabilir olacak. 4 GB RAM'li versiyonu 377 dolar, 6 GB RAM'li versiyonu ise 407 dolar olacak. Firmanın Nokia 7’yi diğer pazarlara sunması gibi bir planı bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7014 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia 7, nokia 7 özellikleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim