Anlık Bildirim

Nokia Batman kod adlı yeni bir Lumia modeli gündeme geldi

Nokia Batman kod adlı yeni bir Lumia modeli gündeme geldi

Nokia'nın Dark Knight Rises filmine özel olarak sınırlı sayıda Lumia 800 ve Lumia 900 modellerini satışa sunduğunu okuyucularımız hatırlayacaktır. Arka kapağa lazer işlemeli Batman logosu ve filmle ilgili uygulama barındıran bu iki model kısa sürede satılmış ve sonrasında eBay gibi açık artırma sitelerine düşmüştü.

Evleaks tarafından paylaşılan bir bilgiye göre Nokia, Batman kod adlı yeni Lumia cihazı daha hazırlıyor. Lumia 1320 ismine sahip olacak model tahminen 6 inçlik Full HD ekranlı Lumia 1520'nin bir versiyonu olacak. Veya 5 inçlik Full HD ekrana sahip bir Lumia modeli olacağı da tahminler arasında. 

Model ile ilgili şimdilik fazla bir bilgi yok. Ancak Batman'in beyazperdede tekrar görüneceği ilk film Man of Steel 2 ile olacak ve vizyon tarihi 2015 yılı. Bu bakımdan modelin yaklaşık iki yıl sonra piyasaya çıkması ihtimali azalıyor.
Bununla birlikte gelecek yıl ortalarında filmin ilk fragmanları ile birlikte Batman logolu Lumia 1320 modelinin sınırlı sayıda piyasaya sürülebileceği düşünülüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1281 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim