Anlık Bildirim

Nokia akıllı saatini gelecek yıl ikinci yarısında piyasaya sürebilir

Nokia akıllı saatini gelecek yıl ikinci yarısında piyasaya sürebilir

Samsung, Sony, Pebble, I'm Watch gibi pek çok firmanın ürünlerini gördüğümüz akıllı saat segmentine Nokia'nın da iddialı bir katkı yapacağı bir süredir konuşuluyor. Bu kez ürünün yol haritası ile ilgili bir iddia gündeme geldi.

Sektörden gelen bilgilere göre Nokia'nın akıllı saati gelecek yılın üçüncü çeyreğinde tüketici ile buluşacak. Nokia akıllı saati için mobil cihaz ekibinden ayrı bir ekip oluşturmuş durumda. 

Ekibin başında üst düzey yöneticilerden Axel Meyer ve Peter Skillman yer alıyor. Bu isimler Nokia Kinetic ve Nokia Morph adlı iki önemli projenin altına imza atmıştı. Nokia Kinetic akıllı telefonu eğip bükerek kontrol edilmesini sağlayan bir teknolojiydi. Nokia Morph ise nanoteknoloji kullanarak etrafı algılayabiliyor, kendi enerjisini üretebiliyor ve kendisini temizleyebiliyordu. 

Bu projeler hiçbir zaman hayata geçmedi ancak bu iki ismin akıllı saat çalışmalarının başında olmasının ortaya iddialı bir ürün çıkacağı yorumlarının yapılmasına neden oluyor. Şimdilik akıllı saatin neye benzediği hakkında herhangi bir bilgi yok.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1065 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, nokia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim