Anlık Bildirim

Nokia : iPhone'un modası geçti, Android'in kullanımı karmaşık


Microsoft ile yaptığı ortaklığın ardından Windows Phone işletim sisteminin de desteğini arkasına alarak pazara iddialı bir giriş yapan Nokia'nın yıl sonu satış rakamları merakla bekleniyor. Her iki firma içinde büyük önem arzeden tüketici talebine ilişkin Nokia satış ve pazarlama bölümü şefi Niels Munksgaard'dan ilginç açıklamalar geldi.

Gençlerin artık iPhone'a doyduğunu ve modasının geçtiğini aktaran Munksgaard, Android işletim sisteminin ise oldukça karmaşık ve güvensiz olduğunu iddia etti. Munksgaard gençlere Windows Phone platformunun ne kadar farklı olduğunu anlatmaya çalıştıklarını ve onların da bu farkı anlayacaklarını umut ettiklerini belirtti.

Apple ve Google düşük satış rakamlarından dolayı Windows Phone platformunun eşsizliğini küçümsüyor olabilir ancak Nokia'nın zamanlaması değişim için en uygun olanıydı. Ücretsiz radyo yayını sunan Nokia Music ve adım adım navigasyon sunan Nokia Drive gibi pek çok hizmet Nokia'nın farklı yaklaşımını gözler önüne seriyor.

Diğer mobil işletim sistemlerine ait telefonlar birbirlerine o kadar benziyor ki bu monotonluk müşterinin kafasını karıştırmaya yetiyor. Munksgaard Nokia'nın devamlı farklı ürünler sunma çabası içerisinde olduğunu vurguluyor.

Lumia 800 ve Lumia 710 modeliyle biraz daha farklı ve estetik bir görünüm sunan Nokia bunların karşılığını satış rakamları olarak aldığında hedefine ulaşma yolunda ilk adımı başarıyla atmış olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12737 kez okundu.
70 kişi, toplam 84 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim