Anlık Bildirim

Northrop Grumman, yeni nesil Fire Scout insansız helikopterinin ilk uçuş testini tamamladı

Teknolojinin gelişmesi ile hemen hemen bütün askeri araçlar insansız kullanım yapısına kavuşmaya başladı. Bunu güzel örneklerinden MQ-8C Fire Scout helikopter modeli, ilk uçuş testini başarıyla tamamladı.

Northrop Grumman tarafından Bell 407 üzerine kurulan MQ-8C Fire Scout insansız helikopter modeli, daha ufak yapılı bir diğer insansız helikopter MQ-8B'den daha fazla dayanıklı bir yapı ve üç kat daha fazla taşıma kapasitesi ortaya koyabiliyor. Amerikan donanması için hazırlanan ve ilk uçuş testi Kaliforniya'da bulunan Ventura County Donanma Üssü'nde yapılan araç, sivil trafiğe kapalı hava sahası içerisinde ilk olarak 7 daha sonra ise 9 dakika boyunca havada kalmayı başardı ve 500 ft yüksekliğe kadar çıkış yapabildi. 1,180 Kg yük taşıyabildiği ve 12 saat aktif olarak uçuş yapabildiği belirtilen MQ-8C Fire Scout, ilk uçuş sırasında yerde bulunan Navy / Northrop Grumman test takımı tarafından kontrol edildi.
İnsansız hava araçlarının geldiği noktayı gösteren bu başarılı deneme hakkında Northrop Grumman'ın hazırladığı özel sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.  
 
Northrop Grumman, yeni nesil Fire Scout insansız helikopterinin ilk uçuş testini tamamladı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim