Kişilerin hazırladıkları çizimler, eklenen görseller ya da tablolar üzerinden notlar almasına, farklı içeriklerin organize edilmesine, yapılacak listelerinin oluşturulmasına imkan tanıyan ve stylus kalemler ile kontrol edilebilen yaratıcı uygulamalardan MagicalPad, kısa süre önce iPad sonrası iPhone için de kullanıma sunulmuştu. Uygulama şimdi ise yılbaşı dönemine özel olarak yapılan bir fiyat indirimine kavuştu.
iPhone desteği ile bütün iOS cihazlar arasında hazırlanan içerikleri paylaşabilen ve yakın zamanda Mac OSX sistemler için de özel bir versiyonu kullanıma sunulacak olan MagicalPad, Facebook, Twitter ya da Evernote, Dropbox ve Google Drive gibi sosyal medya ve bulut depolama servisleri ile etkileşim halinde kalabiliyor. Ara yüzü oldukça kullanıcı dostu hazırlanan uygulama, belirlenen farklı kişiler arasında bağlantılı notlar da üretebiliyor. Uygulama özellikle çizgiler ve çerçeveler üzerinden kategorilendirme noktasında faydalı bir yapı ortaya koyabiliyor.
Daha önce 8,99$ fiyat etiketiyle satılan MagicalPad uygulamasına artık 1,79 TL fiyat etiketiyle buradan ulaşabilirsiniz.


