Anlık Bildirim

Opera’dan oyuncular için tarayıcı

Kullandığınız internet tarayıcınız fazla kaynak tüketiyor ve oyun oynarken sıkıntı yaşatıyorsa Opera GX imdadınıza yetişiyor. Yeni tarayıcı siz ne kadar kaynak ayırırsanız o kadar kullanıyor.

Son dönemde oyunculara yönelik yazılım tarafında önemli hamleler görüyoruz. GPU Turbo veya G-Sync gibi pek çok yazılım oyun esnasında performansı arttıran veya gecikmeleri azaltan çözümlerle ilgi çekmeye çalışıyor. Opera ise konuya farklı bir açıdan yaklaşmış.

Opera GX neler sunuyor?

Opera GX adıyla erken geliştirme aşamasına başlayan internet tarayıcısı oyuncuların ihtiyaçlarına göre kullandığı sistem kaynaklarını kısıtlayabiliyor. Tarayıcı içerisindeki kontrol paneli kullanıcılara bu anlamda geniş bir seçenek sunuyor.

Kullanıcılar mevcut sistemine göre tarayıcının kullanacağı RAM ve işlemci oranını ayarlayabiliyor. Tarayıcı da buna göre kendi bileşenlerini kapatıyor veya en düşük seviyeye getiriyor. Böylece tarayıcı açıkken oyun performansı en az şekilde etkileniyor.

Opera GX bunun haricinde farklı yenilikler de sunuyor. Örneğin Twitch entegrasyonu ile takip edilen bir kanal canlı yayına geçtiğinde bildirim geliyor. GX Corner ise oyun ekosisteminden en son güncelleme ve haberleri sunuyor. Bunun haricinde entegre VPN gibi standart Opera özellikleri de mevcut. Tarayıcının sesleri Rubén Rincón ve Berlinist grubu tarafından hazırlanmış. Tarayıcı yıl sonuna doğru nihai sürüme ulaşacak.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10126 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, opera gx ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim