Anlık Bildirim

Oto yıkamayı ayağınıza getiren hizmet: OtoParlat

Haftalık işleriniz arasında araç temizliğine vakit ayıramayanlar için OtoParlat isimli hizmet hayata geçti. OtoParlat, aracınızı yıkamak için ayağınıza geliyor. OtoParlat nedir?

Oto yıkamayı ayağınıza getiren hizmet: OtoParlat Tam Boyutta Gör

Gündelik hayatta yoğun iş temposu içerisinde araç yıkatmak zahmetli hale gelebiliyor. Oto yıkama istasyonuna götürüp yıkamak veya oto yıkamaya teslim etmek, vakit kaybına neden olabiliyor.

Haftalık işleriniz arasında araç temizliğine vakit ayıramayanlar için OtoParlat isimli hizmet hayata geçti. OtoParlat, aracınızı yıkamak için ayağınıza geliyor.


Şimdilik az sayıda noktada hizmet veren OtoParlat, aracın bulunduğu yere geliyor ve müşterinin seçimine göre dış yıkama, iç-dış yıkama, motor temizliği, motosiklet temizliği, hızlı cila ve detaylı jant temizliği hizmeti sunuyor.

Müşteriye zaman kazandırmasının yanında susuz temizlik yaparak doğayı da koruyor. Araç başına ortalama 90 litre su tasarrufu sağladığı iddia ediliyor.


Otomobil yıkamayı pratik hale getiren Otoparlat, şimdilik Etiler, Ulus, 4. Levent, Ortaköy, Bebek Bölgesi, Bağdat Caddesi ve Maslak Plazalar’da hizmet veriyor. İlerleyen dönemde hizmet noktalarının genişletileceği ifade ediliyor.

Önce - Sonra

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9612 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otoparlat, oto yıkama
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim