Anlık Bildirim

Palm logosu sızdırıldı

Çinli TCL’nin yeni nesil Palm akıllı telefonlarında kullanacağı logo belli oldu. Daha önce de sızdırılan yeni logo siyah arka plan üzerine kahverengi yazı ile yazılmış.

Çinli TCL’nin Palm’ın üretim haklarını satın almasının ardından Verizon operatörüne özel ilk çıkaracağı ilk akıllı telefonu merakla bekleniyor. TCL’nin kullanacağı Palm logosu da belli oldu.

Palm Pepito özellikleri

Palm Pepito kod adlı akıllı telefonunda 3.3 inçlik 720p çözünürlüğünde LCD ekran yer alıyor. Dünyanın en küçük akıllı telefonlarından birisi ünvanını alan akıllı telefona Snapdragon 435 yonga seti güç veriyor.

3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelde 800mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor. İşletim sistemi ise Android 8.1 olarak belirlenmiş.

Sızdırılan görsellerde Palm logosu aslında kendisini göstermişti. Evleaks ise siyah fon üzerine kahverengi yazı ile yazılmış yeni logoyu gözler önüne serdi. Görsel bir prototip cihaza ait olduğu için nihai cihazlarda bu logoyu görebiliriz.

Yakın zamanda Palm markası resmen pazara geri dönüş yapacak. Elbette ilk adım biraz hayal kırıklığı olabilir zira global pazarda bulmak mümkün olmayacak. TCL’nin göreceği ilgiye bakarak yeni pazarlara açılması da olası.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim