Anlık Bildirim

Pocket, "sosyal medya" olma yolunda ilerliyor

Beğenilen içeriklerin daha sonra çevrimdışı olarak okumak için kaydedilmesine imkan tanıyan popüler servislerden Pocket, yeni test süreciyle "sosyal" tarafda önemli bir adım atıyor.
 
Pocket, 'sosyal medya' olma yolunda ilerliyor
İnternet sitelerinin ve içeriklerinin daha sonra çevrimdışı olarak okumak için kaydedilmesine imkan tanıyan Pocket, yeni test süreciyle kullanıcı etkileşimini arttırmayı hedefliyor ve daha çok bir sosyal medya ağı olma yolunda ilerliyor.
Dünya genelinde oldukça fazla kullanıcısı bulunan ve çok uzun zamandır görevini başarıyla yerine getiren Pocket, bahsi geçen test süreciyle kişilerin favori içeriklerini kendi profillerinde paylaşmasını deniyor. Kullanıcılar birbirlerinin paylaşımları görebilmek ya da sürekli olarak haberdar olabilmek için birbirini takip edebiliyor ve bu da servisin kendi içersinde Twitter benzeri bir hal alması anlamına geliyor.
Firma tarafından Project Lightning olarak adlandırılan ve iOS ile Android için halka açık betası bugün yayınlanacak olan yeni Pocket, servisi kullanan Facebook ve Twitter arkadaşlarınızı takip için davet etmenize imkan tanıyor ve kendi içerisinde de birçok takip önerisi sunuyor. 
Diğer sosyal ağlardan farklı olarak tüm kişisel paylaşımları bir araya getirmeyi amaçlamayan Pocket, temel olarak internet üzerinde dönen önemli içeriklere hızlı şekilde ulaşılmasını hedefliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim