Anlık Bildirim

ROCCAT Power-Grid uygulaması ile oyunları telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz

Lider oyun ekipmanları üreticilerinden olan Alman ROCCAT firması, PC oyun kontrolü alanında devrim yapacağına inandığı yeni Power-Grid teknolojisini resmi olarak tanıttı.

Bilgisayar oyunu alanında bir ilk olarak tanıtılan Power-Grid teknolojisi akıllı telefon üzerinden oyunları ve bilgisayarı kontrol etme temeline dayanıyor. iOS ve Android için geliştirilen ücretsiz Power-Grid uygulaması WiFi uyumlu bilgisayarınıza bağlanıyor ve biri kişiselleştirilebilir olmak üzere 4 farklı panelden pek çok uygulama ve bilgiyi kontrol etmenizi sağlıyor.

İlk panel ile Skype ve Facebook gibi sosyal ağlardan gelen ses ve metin mesajlarını telefon ekranında izleyebiliyorsunuz. İkinci panelde CPU durumu, HDD doluluk oranı ve ağ trafiği gibi bilgisayarınızla ilgili istatistiki bilgileri görebilmeniz mümkün. Üçüncü panel ise oyun ile ilgili her türlü ses ayarlamalarını yapmaya imkan tanıyor.

Dördüncü panelde ise favori oyunlarınızda ihtiyacınız olan saldırı veya savunma makrolarını oluşturabilir, özel tuşlar tanımlayabilir ve kişisel ikonlar tasarlayabilirsiniz. Bunlar için Power-Grid Launcher yazılımının bilgisayarınızda kurulu olması gerekiyor.

Uygulamanın yanında yıl sonuna doğru bir de Project Phobo adlı yenilikçi bir klavye de oyunseverlerin beğenisine sunulacak. Klavyenin sağ tarafında bulunan yuvaya oturtacağınız akıllı telefonunuzu oyun komutları için kullanırken aynı anda şarj edebilecek ve gelen aramaları da klavyeye takacağınız kulaklık setine aktarabileceksiniz.

Ayrıca Apuri 2.0 oyun asistanı ile akıllı telefonunuz için şık bir kaideye sahip olacak ve cihazınızı şarj edebileceksiniz.

Power-Grid setini CeBIT 2012 fuarında oyunseverler inceleme şansı bulacak. Deneme amaçlı iPhone ve iPod touch uygulaması fuardan sonra indirmeye sunulurken Android kullanıcılarının Gamescom 2012 fuarını beklemeleri gerekecek.
ROCCAT Power-Grid uygulaması ile oyunları telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4309 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim