Anlık Bildirim

Oyuncu donanımları pazarında son dönemin gözde isimlerinden Razer, MOBA ve MMORPG oyunlarına yönelik olarak özelleştirilebilen Naga Trinity adındaki oyuncu faresini duyurdu.

Razer Naga Trinity neler sunuyor?

Razer Naga Trinity beğenilen fare serisinin dokuzuncu nesli olarak öne çıkıyor. 3 adet değiştirilebilir kenar plakalar ile oyuncular ihtiyaçlarına göre fareyi özelleştirebiliyor. Kullanıcılar MMO oyunları için 12 tuşlu Razer Naga Chroma plakası, MOBA oyunları için 7 tuşlu Razer Naga Hex V2 plakası ve günlük kullanım için iki tuşlu plakayı tercih edebilecekler. Ayrıca Razer Naga Chroma plakası 19 adede kadar programlanabilir tuş sunuyor.

Razer Naga Trinity’nin daha da geliştirilen sensörü 16000 DPI tarama yapabiliyor ve 450 IPS/50 G hızlanma destekli. Ayrıca Razer Chroma aydınlatma teknolojisine de sahip ve Razer Synapse 3 yazılımı ile kişiselleştirilebiliyor.

Razer Tartarus V2 oyuncu klavyesi

Firmanın yeni Razer Tartarus V2 oyuncu klavyesi ise ergonomi odaklı. Tuşlar Mecha-Membrane teknolojisi ile desteklenmiş ve her basışta rahat bir tecrübe sunuyor. 32 programlanabilir tuş barındıran klavyede 8 yönlü thumbpad ve 3 yönlü tekerlek yer alıyor. Razer Chroma ile desteklenen klavye Hypershift modu ile ikinci bir makro seti oluşturabiliyor. Her iki modelde 2.1 metre kablo uzunluğu yer alırken farenin fiyatı 120 Avro, klavyenin fiyatı ise 90 Avro olarak belirlenmiş. Satışlar yaygın olarak gelecek yıl başlarında olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim