Anlık Bildirim

Razer'dan dünyanın en gelişmiş oyuncu faresi: 2015 Mamba

Razer'dan dünyanın en gelişmiş oyuncu faresi: 2015 Mamba
 
Geçtiğimiz gün Kraken Pro oyuncu kulaklığının yeni versiyonunu görücüye çıkartan Razer, şimdi de çok uzun zamandır satılan Mamba oyuncu faresinin 2015 versiyonunu kullanıcıların beğenisine sundu.
Standard ve Tournament Edition olmak üzere iki farklı versiyon halinde hazırlanan yeni Razer Mamba oyuncu faresi, tasarımsal olarak benzer çizgiyi devam ettiriyor ancak Chroma ışıklandırma sistemiyle (16.8 milyon renk) oldukça dikkat çekici bir yapıya bürünüyor. Kablosuz olarak çalışma gösteren ve birden fazla ekran için optimize edilen yeni 5G lazer sensörü 16,000 DPI çözünürlük sunan fare, 1 DPI seviyesindeki değişimleri dahi algılayabiliyor ve 1 ms tepki süresiyle yüksek performans ortaya koyuyor.
Beraberinde şarj işlemleri için oldukça şık bir ünite gelen yeni Razer Mamba, firma tarafından belirtildiği kadarıyla 20 saat aralıksız oyun keyfi sunabiliyor. Synapse yazılımıyla yapılan bütün özelleştirmeleri buluta atabilen fare, firmanın patentli tıklama gücü ayarlama teknolojisini de bünyesinde barındırıyor ve böylece farklı oyunlar için benzersiz bir kişileştirme elde edilebiliyor. Tournament Edition'un farkı ise kablolu olarak çalışması ve tıklama gücü ayarlama teknolojisini taşımaması olarak görünüyor.
Razer'ın dünyanın en gelişmiş oyuncu faresi olarak lanse ettiği yeni Mamba, standart versiyonuyla 150$, Tournament versiyonuyla ise 90$ fiyat etiketiyle 2015'in üçüncü çeyreğinde satışa çıkıyor.
Razer'dan dünyanın en gelişmiş oyuncu faresi: 2015 Mamba
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6853 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Razer, Fare
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim