Anlık Bildirim

"Samsung 8 ve 10 inçlik Super AMOLED paneller hazırlıyor"

'Samsung 8 ve 10 inçlik Super AMOLED paneller hazırlıyor'

Samsung hakkında uzun süredir dile getirilen ancak halen gerçekleşmeyen iddialardan birisi Super AMOLED ekrana sahip tabletler hakkında. Uzun süredir tabletlerinde LCD ekranlara yer veren Samsung'un bu yıl Super AMOLED ekranlı tablet modeli piyasaya çıkaracağı iddia edilmiş ancak bu gerçekleşmemişti.

Sammobile'nin kaynaklarından elde ettiği bilgilere göre Samsung gelecek yılın ilk aylarında 8 ve 10 inçlik Super AMOLED ekrana sahip iki tablet modeli lanse etmeye hazırlanıyor. Samsung'un Güney Kore'deki Chungcheong bölgesinde bulunan A2 fabrikası bu Super AMOLED panellerin üretimini üstlenmiş durumda.  

Önceki iddialara bakarak Samsung'un iki tablet modelinin Galaxy Note 8 2014 ve Galaxy Tab 3 10.1 Plus adını alması ihtimal dahilinde. Bu iki modelin Super AMOLED ekranla piyasaya çıkacağı sıkça gündeme gelmişti. 

Samsung büyük Super AMOLED panellerini son olarak Galaxy Tab 7.7 modelinde kullanmıştı. Ancak yüksek satış rakamlarına ulaşan Galaxy S ve Galaxy Note akıllı telefonları nedeniyle üretim buraya kaydırılınca tabletlerde LCD ekranlar boy göstermeye başlamıştı.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim