Anlık Bildirim

Samsung, Bada işletim sistemli Wave 578'in tasarımında ufak bir değişikliğe gitti

Şubat ayına geri dönecek olursak, Samsung'un Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde sergilediği Bada işletim sistemli Wave 578, monoblok tasarımı ve yuvarlak menü tuşuyla göze çarpmaktaydı. Kısa bir süre önce ortaya çıkan fotoğrafa göre Samsung, menü tuşunun tasarımından yeteri kadar memnun kalmamış olacak ki tasarımı köşeli bir tuşla değiştirmiş.
Teknik özellik listesinin ise aynı şekilde durduğunu söylememiz mümkün.
Dört band GSM şebekesi ile HSPA alt yapısı desteği sunan Wave 578, Bada 1.1 işletim sistemini ve TouchWiz arayüzünü kullanıyor. 3.2-inç boyutunda 240 x 400 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana, 90 MB'a kadar dahili kullanıcı belleğine sahip telefonda 3.2 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera, VGA çözünürlüğünde ise görüntülü konuşma için konumlandırılan kamera yer alıyor. Depolama kapasitesinin microSD kartlarla arttırılabildiğini belirtelim.
Wi-Fi, GPS, Bluetooth üçlüsünü bünyesinde barındıran telefonda, RDS'li FM radyo, 3.5 mm jak girişi, NFC desteği unutulmamış. Son olarak 1200 mAh bataryaya sahip Samsung Wave 578'in yakında boy göstermesi bekleniyor.
Samsung, Bada işletim sistemli Wave 578'in tasarımında ufak bir değişikliğe gitti


(Samsung Wave 578'in ilk hali)
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim