Anlık Bildirim

Samsung Chromebook 2 resmiyet kazandı

Samsung Chromebook 2 resmiyet kazandı


Kısa süre önce ilk görselleri internete sızdırılan Samsung'un yeni Chromebook modeli aradan çok fazla zaman geçmeden resmiyete kavuştu. Model yüksek çözünürlüğü ile en iyiler arasında yerini almayı başarıyor.

ARM mimarisini desteklemesi nedeniyle Samsung kendi Exynos işlemcilerine Chrome OS platformunda da yer vermeyi ihmal etmiyor. Yeni modelde 8 çekirdekli Exynos 5 Octa yongaseti yerini almış.

Modelde iki versiyon bulunuyor. İlk versiyon 11.6 inçlik ekranda 1366x768 piksel çözünürlük sunarken, 4GB RAM, 16GB SSD, microSD kart girişi, HD web kamera, USB 3.0 portu, 1.6cm kalınlık, 1.2kg ağırlık şeklinde özellikler yer alıyor. İşlemci ise 1.9GHz saat hızında çalışıyor.

İkinci versiyon ise 13.3 inçlik ekranda Full HD çözünürlük sunarak ekosistemin en iyi Chromebook modelleri arasındaki yerini alıyor. Diğer özellikleri ise kardeşi ile aynı. Sadece işlemci 2.1GHz saat hızında çalışıyor ve biraz daha ağır.

Modelin dikkat çeken özelliği ise Galaxy Note 3 serisi ile tanıdığımız suni deri kaplamanın yer alması. Böylece ekosistemde de suni deri kaplama ile bir ilke imza atıyor. Samsung'un Chromebook 2 modeli Nisan ayında satışa sunulacak ve 319$ / 399$ şeklinde fiyat etiketine sahip olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim