Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 7 ön siparişleri patlama yaptı

Güney Kore'den gelen bilgilere göre, cihaza olan ilgi oldukça fazla. Ülkede şu ana kadar 200 000 civarında Samsung Galaxy Note 7 ön siparişi geçildiği ifade edildi.

Samsung'un büyük umutlar bağladığı yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 7, lansmanın ardından kısa süre sonra ön siparişe başlamıştı. İlk haberler oldukça sevindirici.

Güney Kore'den gelen bilgilere göre, cihaza olan ilgi oldukça fazla. Ülkede şu ana kadar 200 000 civarında Galaxy Note 7 ön siparişi geçildiği ifade edildi. Samsung'un, Galaxy S7 serisindeki reklam kampanyasının aynısını uyguladığı ve oldukça da agresif olduğu belirtiliyor.

Güney Kore'deki kampanyada, Galaxy Note 7 ön siparişi verenlere Gear Fit 2 hediye ediliyor. Ayrıca garanti dışı cam kırılmalarının tamirinde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Ülkemizde de 3600TL seviyelerinde çıkan fiyatlar söz konusu. 25 Ağustos tarihine kadar yeni Gear VR de hediye edilecek.


Hatırlanacağı üzere Galaxy Note 7 modelinde 5.7 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 64GB UFS 2.0 depolama belleği, 256GB’a kadar microSD kart desteği, 3500mAH kapasiteli batarya, USB Tip-C girişi, 12MP çözünürlüğünde daha gelişmiş arka kamera, OIS ve Dual Pixel odaklama desteği, 4096 baskı hassasiyet seviyeli S-Pen gibi pek çok özellik mevcut.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8503 kez okundu.
34 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim