Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S6 için ilk ipucu videosu geldi

Samsung Galaxy S6 için ilk ipucu videosu geldi

Samsung'un yeni amiral gemi modelini tanıtacağı MWC2015 fuarına yavaş yavaş yaklaşırken, Galaxy S6 ile ilgili ilk ipuçları da gelmeye başladı. Samsung'un yayınladığı ilk video kameraya vurgu yapıyor. 

The Next Galaxy etiketi ile paylaşılan videoda yeni Galaxy cihazının arka kamerasına vurgu yapıyor. Bir tünelde geçtiği anlaşılan hikayenin düşük ışık koşullarında en iyi fotoğraf çekimine vurgu yaptığı tahmin ediliyor. 

Bir Samsung yetkilisi de kısa süre önce yeni kameranın kullanıcının yerine herşeyi düşünerek hesap ettiğini ve en iyi çekim için kullanıcının sadece deklanşöre basmasının yeterli olacağını belirtmişti. Bu bakımdan Galaxy S6 modelinin öne çıkan özelliklerinden birisi kamera olacak. 
Galaxy S6 modelinde kullanılan kameranın Sony imzalı bir sensör olacağı düşünülüyordu. Ancak Samsung'un arka aydınlatma yerine piksellere daha fazla ışık sağlayan ve düşük ışıkta en iyi sonuçları veren ISOCELL sensör kullanacağı görülüyor. Çözünürlüğün ise 16MP veya 20MP olacağı sanılıyor. 

Anlaşılan Samsung küçük ipuçları ile lansmanda öne çıkacak özellikleri takipçileri ile paylaşmaya başladı. Muhtemelen yeni TouchWIZ ve işlemci de yakında yeni videolarda karşımıza çıkacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9488 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s6, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim