Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab 3 Plus modeline ait olduğu iddia edilen benchmark sonuçları yayınlandı

Samsung Galaxy Tab 3 Plus modeline ait olduğu iddia edilen benchmark sonuçları yayınlandı
Samsung'un MWC 2013 fuarında Galaxy Tab tablet serisini güncelleyeceği biliniyor. Ancak ne tür donanım özelliklerine sahip olacağı konusunda bilgi yoktu. Bugün ortaya çıkan bir benchmark skoru, Cortex-A15 tabanlı bir model göreceğimiz ihtimalini gözler önüne seriyor.

GT-P8200 koduna sahip model, AnTuTu benchmark sonuçlarına göre Cortex-A15 tabanlı ve 1.7GHz saat hızına sahip Exynos 5 Dual çift çekirdekli işlemcisini taşıyor. Galaxy Tab 3 Plus adını alması beklenen tabletin serinin amiral gemi modeli olacağı belirtiliyor.
Bunun yanında 2560 x 1600 piksel çözünürlükte ekran, 10.1 inçlik boyut, Android 4.2.1 Jelly Bean işletim sistemi, şeklinde özellikler taşıyacağı ifade ediliyor. Bu bakımdan Nexus 10 modelinin farklı bir versiyonu denebilir. Nexus 10 modeli ile birlikte Samsung'un yaygın dağıtıma sunulacak bir versiyonunu hazırlayacağı bir süredir konuşuluyordu.
Ancak Nexus 10 AnTuTu testlerinden 9000 skoruna ulaşmışken, Galaxy Tab 3 Plus modelinin 13377 skorunu yakaladığı görülüyor. Kaynaklar işlemcinin Exynos 5 Quad olabileceğine de dikkat çekiyor.

Modelin tam ayrıntıları Şubat ayı sonunda ortaya çıkacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim