Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S3 internete sızdırıldı

Samsung’un uzun süredir tablet pazarında çok güvendiği ve ısrarla devam ettirdiği serisi olan Galaxy Tab S, üçüncü nesli ile yakın zamanda yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Samsung’un uzun süredir tablet pazarında çok güvendiği ve ısrarla devam ettirdiği serisi olan Galaxy Tab S, üçüncü nesli ile yakın zamanda yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Samsung Galaxy Tab S3 görselleri internete sızmaya başladı.

Super AMOLED ekranı ve ince profili ile beğeni toplayan seri, Samsung’un pazardaki satışlarının önemli bir kısmını teşkil ediyor. Serinin tasarım çizgileri, Galaxy Tab S Pro olarak Windows 10 ekosistemine de aktarılmıştı.

Geçen yıl ki Galaxy Tab S2 serisinde 8 ve 9.7 inçlik iki model mevcuttu. Bu yıl da aynı stratejinin devam ettirilmesi bekleniyor. Evleaks tarafından sızdırılan görseller ise muhtemelen 8 inçlik modele ait. Super AMOLED ekranı ve ince profili ile beğeni toplayan serinin yeni üyesi de, aynı tasarım çizgilerini devam ettiriyor. Ekrandaki koyu mavi ağırlıklı tema ise Galaxy S7 serisinden miras alınmış.

Galaxy Tab S3 serisinde ne tür özellikler olacağı bilinmiyor ancak 2K çözünürlükte ekran, metal kasa alaşımı, Exynos 8890 yonga seti, 4GB RAM, 8MP çözünürlüğünde LED flaşlı kamera tahmin edilen özellikler arasında. Seri muhtemelen yaz bitmeden piyasada olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim