Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 6 tasarımı sızdırıldı

Samsung’un yılın ikinci yarısı için hazırladığı Galaxy Note 6 amiral gemi modeli, tasarım olarak internete sızdırıldı. Görsellerde önemli ayrıntılar göze çarpıyor.

Yılın ilk yarısında Galaxy S7 amiral gemi serisi ile büyük satış başarısı elde eden Samsung, Galaxy Note 6 ile de aynı başarıyı devam ettirmek istiyor. Sızan son video, Galaxy Note 6 ile ilgili tasarım detaylarını net bir şekilde ortaya koyuyor.

Her ne kadar Galaxy Note 7 ismini alacağına dair iddialar olsa da, şimdilik Galaxy Note 6 ismi kullanılmaya devam ediyor. Sızdırılan görüntülerde, Galaxy Note 6 modelinin iki kenardan kavisli olduğu dikkat çekiyor. Bunun Edge versiyonu olma ihtimali yüksek zira Samsung klasik modele hiçbir zaman kavisli ekran koymuyor.

Galaxy Note 6 Edge versiyonu, Note Edge versiyonundan sonra ikinci S-Pen destekli kavisli akıllı telefon olacak. Galaxy S6 ve S7 serilerinde Samsung ekran kalemi kullanmayı tercih etmemişti. Görsellerde dikkat çeken cihazın USB Type-C bağlantısı taşıyor olması. Muhtemelen Samsung, beklenen geçişi Galaxy Note 6 modeli ile yapacak.

Note 6 Edge versiyonu biraz daha Galaxy S7 Edge versiyonuna benziyor. Cihazın boyutlarının 153.5mm x 73.9mm x 7.9mm olacağı ifade ediliyor. Galaxy Note 5 modelinde 153.2 x 76.1 x 7.6mm, Galaxy S7 Edge modelinde ise 150.9 x 72.6 x 7.7mm şeklinde boyutlar yer alıyordu. 5.8 inçlik ekran iddiaları düşünüldüğünde, cihazın daha kompakt bir yapıda olduğu anlaşılıyor.

Daha hızlı Snapdragon 823 yonga seti ile geleceği iddia edilen model için, Samsung’un daha hızlı bir Exynos 8890 yonga seti tasarladığı da gelen bilgiler arasında. Yani yine iki versiyon bulunacak. Ayrıca Iris tarayıcı, 3600mAh kapasiteli batarya, 256GB depolama kapasitesi, 6GB RAM gibi özellikler de karşımıza çıkabilir.

Galaxy Note 6 için ağırlıklı olarak Temmuz sonu Ağustos başı dönemi işaret ediliyor. Galaxy Note 5 modeli de bu dönemde piyasaya çıkmıştı. Samsung, iPhone 7 modelinin çıkışından en az 1-1.5 ay önce piyasaya yayılmış olmak ve istediği satış rakamına ulaşmak istiyor. iPhone 7 genelde ilk 3 ay rekor satış rakamlarına imza attığı için, rakiplerinin de pazar payından çalabiliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29411 kez okundu.
35 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim