Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Tab4 Active ismini tescil için başvurdu

Samsung, Galaxy Tab4 Active ismini tescil için başvurdu

Son dönemde amiral gemisi akıllı telefonlarda başlayan suya dayanıklılık trendi, Xperia Tablet Z gibi tablet modellerinde de göze çarpıyor. Geçen yıldan bu yana bu trendi takip eden Samsung'un tabletlerine de su geçirmezlik özelliğini sunacağı ortaya çıktı.

Samsung'un Norveç'te Galaxy Tab4 Active olarak tescil başvurusu yaptığı yeni isimlendirme, suya dayanıklılık sunan yeni bir tablet serisinin hazırlık aşamasında olduğunu gösteriyor. 30 Nisan tarihinde yapılan başvuru halen değerlendirme aşamasında.

Galaxy S4 Active ve Galaxy S5 Active modellerindekine benzer bir şekilde Galaxy Tab4 Active serisinin de yüksek bir dayanıklılık standardı ile geleceği ve 1 metreye kadar su altında kalabilme imkanı sunacağı tahmin ediliyor. 

Galaxy Tab4 ismini kullanması nedeniyle serinin daha çok orta seviyeye hitap edecek olması olası. Firmanın genelde Pro serisi ve Galaxy Tab S serisi tabletleri üst seviyeye hitap ediyor.

Samsung bu hareketiyle muhtemelen Xperia Tablet Z ve Xperia Z2 Tablet modellerine de orta seviyede bir rakip çıkarmış olacak. İsim tescili henüz yapılmadığı için serinin ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim