Anlık Bildirim

Samsung Gear Fit 2 bağımsız bir cihaz olma yolunda ilerliyor

İlk nesle göre önemli yeniliklere ev sahipliği yapacak olan Gear Fit 2 modelinde, entegre GPS, harita üzerinde alınan mesafeyi işaretleme gibi özellikler yer alacak.

Samsung’un giyilebilir cihaz pazarına hediye ettiği ürünlerden birisi olan Gear Fit, eleştirilmesine karşın yine de belirli bir tüketici kitlesini etkilemeyi başarmıştı. Samsung, yeni nesil Gear Fit ile daha fonksiyonel bir cihaz geliştirme peşinde.

Şimdiye kadar sızdırılan görsellerde, Samsung Gear Fit 2 bileklik modelinin biraz daha kavisli yapıda ve GPS yongası entegre bir şekilde piyasaya çıkacağı açıklanmıştı ancak yeni görseller çok daha fazlasına işaret ediyor.

1.84 inçlik AMOLED ekran, biraz daha renklendirilmiş. GPS yongasının da avantajıyla koşu veya bisiklet sürüşlerinizde geçtiğiniz güzergahı, harita üzerinde görebiliyorsunuz. Bunun için bir akıllı telefona ihtiyacınız olmuyor. Ayrıca çeşitli aktivite ekranlarına daha fazla bilgi sığdırılabiliyor.

Güçlü bir yonga seti ve 4GB RAM ile geleceği iddia edilen Gear Fit 2, pazardaki rekabete ayak uydurabilmek için tüketicinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmiş gibi duruyor. Giyilebilir cihaz pazarı giderek kalabalıklaşan ve rekabetin sıkılaştığı bir alan haline geldi. Fitbit ve Misfit gibi güçlü rakiplerin karşısında, en azından onlardan daha iyisini sunabilen ürünler geliştirmek şart.  

Fitness takibi yanında, akıllı telefon bildirimlerini de ekrana getirebilen cihaz, doğrudan çağrı kabul veya red gibi işlemler de yapabiliyor. Suya ve toza dayanıklı olan Samsung Gear Fit 2 için yaz ayının ortaları işaret ediliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim