Anlık Bildirim

Samsung Gear S2 için en büyük güncelleme geliyor

Samsung’un giyilebilir cihaz pazarında çok iyi işler yapan ve devam modelinin de beklendiği Gear S2 akıllı saati, şimdiye kadar ki en büyük güncellemesini almak üzere.

Samsung’un giyilebilir cihaz pazarında çok iyi işler yapan ve devam modelinin de beklendiği Gear S2 akıllı saati, şimdiye kadar ki en büyük güncellemesini almak üzere. Yeni güncelleme pek çok ilginç yenilik getiriyor.

Güncelleme ile gelecek yeniliklerden birisi, saat temalarının artık kişisel fotoğraflardan oluşturulabilmesi. Aynı akıllı telefonlardaki gibi, kullanıcılar fotoğraflarını duvar kağıdı olarak saat temalarına atayabilecekler.

Diğer yenilik ise kullanıcıların akıllı telefonlarına olan bağımlılığını biraz daha azaltacak. Gear S2, artık saat temaları ve uygulamalar için önerilerde bulunuyor. Kullanıcılar isterse saat teması veya uygulamaları, akıllı telefona gitmeden doğrudan saat içerisinde kurabilecek.

Güncelleme ile ayrıca fitness fonksiyonları arasına yerleşik olarak uyku takibi özelliği de ekleniyor. Yine kullanıcılar, fitness değerlerini saat içerisinden Facebook sosyal ağına paylaşabiliyor. Bu da, akıllı telefona olan bağımlılığı azaltan diğer bir yenilik olarak göze çarpıyor.

Diğer göze çarpan yenilikler ise hava durumu uygulamasına ultraviyole bilgisinin eklenmesi, S Voice ile zamanlayıcının başlatılabilmesi, okunmuş bildirimleri yönetebilmek için yeni bir menü şeklinde sıralanıyor. Güncellemenin ne zaman geleceği henüz bilinmiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7374 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung gear s2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim