Anlık Bildirim

Samsung, Google I/O konferansında Android Wear işletim sistemli akıllı saatini tanıtabilir

Samsung, Google I/O konferansında Android Wear işletim sistemli akıllı saatini tanıtabilir
Google'ın her yıl düzenlediği geliştiricilere yönelik I/O konferansına kısa bir süre kala Cnet kaynağından gelen bilgilere göre Samsung I/O konferansında Android Wear işletim sistemini taşıyan ilk akıllı saatini duyurabilir.
Android'in yeni sürümü, HTC üretimi Nexus 8 tableti gibi pek çok söylentinin olduğu I/O konferansının bu yıl oldukça hareketli geçeceği bekleniyor. LG ve Motorola'nın da G Watch ile Moto 360 akıllı saatlerini resmi olarak tanıtmasının beklendiği konferansta Samsung'un tanıtacağı akıllı saatini konferans katılımcılarına dağıtacağı da iddialar arasında yer alıyor.
Samsung'un kendi çipsetini ve Qualcomm üretimi bir çipseti taşıyan iki farklı akıllı saat hazırladığını bildiren kişi, I/O etkinliğinde hangisinin tanıtılacağının net olmadığını belirtmiş. Hatırlanacağı üzere Samsung ilk akıllı saati Galaxy Gear'da da Android işletim sistemine yer vermiş ancak pil ömrünün kısıtlılığı nedeniyle kendi geliştirdiği işletim sistemi Tizen'e yönelmişti. Ancak Google'ın Mart ayında duyurusunu yaptığı giyilebilir cihazlara özel Android Wear işletim sistemiyle Samsung'un tekrar Google tarafına yönelmesi zaten beklenmeyen bir durum olmaktan çıkmıştı.
Önümüzdeki hafta gerçekleşecek Google I/O etkinliğinde yer alacak yenilikleri ve gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
672 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, Samsung ve
2 etiket daha akıllı saat android wear
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim