Anlık Bildirim

Samsung, Notebook 9 Pen (2019) dizüstü bilgisayarını duyurdu

Güney Koreli Samsung, yaklaşık bir ay sonra başlayacak 2019 Tüketici Elektroniği Fuarı öncesinde geliştirilmiş S Pen ile gelen yeni nesil Notebook 9 Pen dizüstü bilgisayarını duyurdu.
Ocak ayında düzenlenecek CES 2019'un başlamasına bir ay gibi bir süre kalırken bazı şirketler şimdiden yeni ürünlerini duyurmaya başladı bile. Güney Koreli teknoloji devi Samsung da bunlardan biri.
Şirket geliştirilmiş S Pen ile birlikte gelen yeni Notebook 9 Pen (2019) dizüstü bilgisayarını 13 inç ve 15 inç ekran seçenekleri ile duyurdu. Samsung'a göre kalem, eskisinden iki kat daha hızlı bir gecikme süresine sahip. Ayrıca kullanıcıların ihtiyaçlarına göre farklı uçlar arasında seçim yapabilme şansı da var.

Fiyat etiketi henüz açıklanmadı

Notebook 9 Pen'in geri kalanı bir önceki modelden çok farklı değil ancak yine de bazı değişiklikler var. Yeni versiyon en son 8. nesil Intel işlemci ve gigabit Wi-Fi desteği ile geliyor. Ayrıca iki Thunderbolt 3 bağlantı noktası, tek USB-C portu, kulaklık/mikrofon jakı ve microSD yuvasına sahip olduğunu belirtelim.
Samsung, fiyatlandırma konusunda herhangi bir bilgi vermedi ancak bir önceki Notebook 9 Pen'in 1.399 dolar olduğunu düşünürsek muhtemelen yeni modelin de benzer bir fiyatla piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz. Yeni dizüstü bilgisayar ile ilgili diğer detaylar CES 2019'da açıklanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim