Anlık Bildirim

Samsung katlanabilir televizyon patenti aldı

Uzun süredir katlanabilen ekran teknolojileri üzerinde çalışmalar sürdürdüğü bilinen Samsung, yaptığı son başvuru ile telefondan sonra şimdi de katlanabilir televizyon patenti aldı.
Hatırlayacağınız gibi çok kısa bir süre önce -aynı kapaklı cep telefonlarına benzer şekilde- katlanabilir telefon patenti alan Samsung, görünüşe bakılırsa bu alandaki çalışmalarını farklı cihazlara yaygınlaştırmak istiyor. Öyle ki fikri mülkiyet ve patent ofislerine başvuruda bulunan Güney Koreli şirket şimdi de katlanabilir televizyon patenti aldı.
Başvuru dosyasında yer alan görsellere bakılırsa sıradan bir kağıt edasıyla bükülüp rulo haline getirilebilen televizyon, daha esnek ve geniş kullanım alanı vadediyor. Kulislerde konuşulanlara göre bahsi geçen teknolojinin LCD ve OLED ekranlara dahil edilebileceği ifade ediliyor.
Samsung katlanabilir televizyon patenti aldı
 
Diğer taraftan monitör, çoklu ortam cihazı ve oyun konsolları gibi benzer sistemler için de uygun olduğu anlaşılan patentin hayata geçirilip geçirilmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor. Katlanabilir televizyonlar/ekranlar gelecekte ne derece tercih edilir şimdiden söylemek zor ancak kullanım kolaylığı açısından ilginç bir deneyim sunacağı aşikar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5268 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, televizyon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim