Anlık Bildirim

Samsung patlayan Galaxy S7′lerle ilgili açıklama yayınladı

Son günlerde Galaxy Note 7'nin ardından bazı Galaxy S7 cihazlarının da patlaması Samsung’u harekete geçirdi. Teknoloji devi resmi web sitesi üzerinden patlamaların muhtemel nedenini açıkladı.
Galaxy Note 7'deki global çaplı kriz sonrası büyük bir güven ve maddi kayıp yaşayan Samsung, bu kez Galaxy S7'yle ilgili peşi sıra gelen patlama haberleriyle dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Amerika’da yaşanan olaylarda cihazın hiçbir sebep yokken aniden patladığı ve buna bağlı şekilde yandığı belirtiliyor.
Kısa süre içerisinde basına yansıyan birkaç patlama vakasıyla gözlerin çevrildiği Samsung, konuyla ilgili resmi web sitesi aracılığıyla bir durum değerlendirmesi yayınladı. Galaxy S7 ailesinin kalitesinin ve güvenliğinin arkasında olduklarını ifade eden teknoloji devi, Amerika’da kullanılan 10 milyondan fazla cihazda dahili batarya arızaları ile ilgili doğrulanmış bir sorunun yer almadığını belirtti.

Patlamaların Amerika'da yaşanması akıllara Apple'ı getiriyor

Diğer taraftan patlayan cihazların ciddi anlamda dış zarara uğramış telefonlar olduğunu ekleyen Samsung, sorunun gerçek sebebinin net olarak belirlenebilmesi için herhangi bir cihazın derinlemesine incelenmesi gerektiğini dile getirdi.
Galaxy Note 7'de olduğu gibi Galaxy S7'deki patlamaların da Amerika’da görülmesi, bazı komplo teorilerini beraberinde getiriyor. Öyle ki kullanıcıların önemli bir bölümü yaşanan olayların Samsung’un en büyük rakibi ve ABD markası olan Apple'la bağlantılı olabileceğini düşünüyorlar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10733 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim