Anlık Bildirim

"Samsung ve LG yakında Snapdragon 805’li amiral gemi modellerini Güney Kore’de piyasaya sürecek"

'Samsung ve LG yakında Snapdragon 805’li amiral gemi modellerini Güney Kore’de piyasaya sürecek'

Samsung'un Galaxy S5 modeli sonrasında 2560x1440 piksel çözünürlükte 5.3 inçlik ekrana ve Snapdragon 805 yongasetine sahip Galaxy F veya eski adıyla Galaxy S5 Prime adındaki yeni premium akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlandığı artık herkesin malumu. Ancak LG de bu esnada teknoloji dünyasına bir sürpriz yapabilir.

Güney Kore medyasının haberine göre Samsung'un yanında LG de G3 modelinin Snapdragon 805’li bir versiyonu üzerinde çalışıyor. Böylece önümüzdeki dönemde LG G3 ve Galaxy F kıyasıya bir rekabete daha tutuşacak.

Ancak bu iki modelin en azından bir süre Güney Kore sınırları içerisinde kalacağı konuşuluyor. Zira Güney Kore operatörleri 300Mbps'e kadar indirme hızlarına çıkabilen LTE Cat 6 altyapısını hizmete sunmuş durumda ve Snapdragon 801 yongasetindeki iletişim modemi bu standardı karşılayamıyor. 

LG ve Samsung bu bakımdan Snapdragon 805 yongaseti taşıyan iki yeni akıllı telefonunu piyasaya sürecek ve yükselen trendi de yakalamış olacak. Her iki firma da dedikodular üzerine yorum yapmak istemezken, mevcut amiral gemi modellerinin kısa sürede eskiyecek olması tüketici tarafında tepki çekebilir.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
773 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim