Anlık Bildirim

Samsung'dan aksesuar tarzında fitness bilekliği: Charm

Samsung'un bu yıl ki MWC 2016 fuarında herhangi bir akıllı saat veya bileklik tanıtmadığını düşünüyorsanız, Galaxy S7 aksesuarlarına göz atmanızda fayda var. Charm kendisini adeta saklamış durumda.

Samsung'un bu yıl giyilebilir cihazlardan ziyade sanal gerçeklik alanına ağırlık vermesi, kimsenin dikkatinden kaçmadı. Bununla birlikte firma, MWC 2016 fuarında sessiz sedasız bir fitness bilekliği tanıttı. Bileklik, Galaxy S7 serisinin aksesuar listesine dikkatlice bakıldığında fark edilebiliyor.

Samsung Charm adındaki fitness bilekliği, yuvarlak veya çubuk şeklinde iki farklı tasarıma sahip ve daha çok aksesuar tarzında geliştirilmiş. Cihaz, kullanıcının attığı adım, gittiği mesafe ve yaktığı kalori miktarını takip edebiliyor. Daha sonra bunları, S Health uygulaması üzerinden kullanıcıya aktarıyor.


Charm ayrıca temel manada akıllı saat özelliği de sunuyor. Bağlı akıllı telefona gelen çağrı veya SMS, bildirim şeklinde bilekliğin LED ışığı üzerinden kullanıcıya ulaştırılıyor. 17mAh kapasiteli bataryası, LED ışığı kapatılırsa 18 güne kadar kullanım süresi sunabiliyor. Samsung Charm fitness bilekliğinin sadece Galaxy S7 serisine özel olduğu tahmin ediliyor. Seri ile birlikte, bileklik de satışa sunulacak.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim