Anlık Bildirim

Samsung’un akıllı kemeri Kickstarter’daki yerini aldı

Geçtiğimiz ocak ayındaki Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES) ilk kez karşımıza çıkan ve gerek tasarımı gerek yetenekleriyle beğeni toplayan Samsung'un akıllı kemeri WELT, Kickstarter’daki yerini aldı
Samsung çatısı altında sıra dışı projelere imza atan Creative Lab tarafından geliştirilen WELT ismindeki kemer, geçtiğimiz sene aralık ayında duyurulmuş ve ilk olarak teknoloji devinin CES 2016'daki sunumuyla karşımıza çıkmıştı. Çalışmalarında sona yaklaşan ekip, kısa süre önce projeyi Kickstarter’da sergilemeye başladı.
Daha çok sağlık takibi üzerine yoğunlaşan akıllı kemer, bel ölçünüzü ve yeme alışkanlıklarınızı takip ediyor. Üstelik adım sayar özelliğine de sahip kemer, gün içerisinde ne kadar süre oturduğunuzu ve ayakta geçirdiğinizi anlık olarak hesaplayabiliyor. Mobil uygulaması üzerinden tüm verilerin takip edilebildiği WELT, microUSB girişi aracılığıyla şarj oluyor ve tam dolu bataryayla 20 güne kadar kullanım süresi vadediyor.
Bay ve bayanlar için farklı renk ve tasarım seçenekleriyle gelen akıllı kemer, 30 bin dolarlık fon hedefini geçmeyi başararak şu an itibariyle yaklaşık 45 bin dolar destek toplamış durumda. Önümüzdeki yıl ocak ayında satışa sunulacak WELT’in fiyatı ise 119 dolar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5145 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, kickstarter ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim