Anlık Bildirim

Samsung'un yeni kablosuz şarj standı Wireless Charger Duo sızdırıldı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un 'Wireless Charger Duo' isimli kablosuz şarj standının kutusu sızdı. Cihaz aynı anda iki telefonu veya bir telefon ve Galaxy Watch'u hızlı şekilde şarj edebilecek
9 Ağustos, Samsung fanları için oldukça güzel bir gün olacak zira söz konusu tarihte düzenlenecek lansman etkinliğinde Galaxy Note 9 ve Galaxy Watch'un tanıtılmasını bekliyoruz. Şimdi ise her iki cihazı da aynı anda kablosuz olarak şarj edebilecek Wireless Charger Duo isimli kablosuz şarj standının görüntüsü sızdı. Güvenilir sızıntılarıyla tanıdığımız Roland Quandt sayesinde (mobil aksesuar satıcısı MobileFun aracılığıyla) Wireless Charger Duo isimli cihazın parakende kutusu karşımızda duruyor.
Kutunun üzerinde standın aynı anda iki telefonu "hızlı şarj" özelliği ile şarj edebileceği belirtilmiş Ayırca bir telefon ve Galaxy Watch'u aynı anda şarj edebilmek de mümkün olacak. Küçük şarj yüzeyi tahmin edebileceğiniz üzere Galaxy Watch için tasarlanmış durumda. Quandt yeni kablosuz şarj standının yaklaşık 72 dolar karşılığında satılacağını söyledi.

Apple'ın duyurduğu AirPower'a benziyor

Samsung'un yeni kablosuz şarj standı tanıdık geldi mi? Apple geçtiğimiz Eylül ayında aynı anda birden fazla cihazı kablosuz olarak şarj edebilecek AirPower isimli bir kablosuz şarj cihazı duyurmuştu. Ürünün geçtiğimiz Mart ayında piyasaya sürülmesi bekleniyordu ancak bu gerçekleşmedi. Son haberlere göre Apple'ın kablosuz şarj cihazı AirPower, Eylül ayında satışa sunabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim