Anlık Bildirim

Sektörün en büyük Chromebook modeli Acer'dan gelecek

Sektörün en büyük Chromebook modeli Acer'dan gelecek

Piyasaya çıktığından bu yana dizüstü ve mini PC formatlarında üretilen Chrome OS cihazları hiçbir zaman 14 inç ekran boyutlarının üzerine çıkmamıştı. Ancak gelecek yıl Acer bu çizgiyi yukarı çekecek. 

Sektörden gelen bilgilere göre Acer C190 Chromebook modeli Mart ayında 15.6 inçlik ekranı ile piyasada olacak ve dünyanın en büyük Chromebook cihazı olma ünvanını elde edecek. Cihaz ayrıca Broadwell tabanlı Intel işlemcisi barındıran ilk Chromebook ürünlerinden de birisi olacak. Broadwell tabanlı işlemcilerin grafik tarafındaki gelişmeleri göz önüne alındığında bu Chromebook modelleri için de iyi bir avantaj olacak. 

Acer yeni modeli için Teacher's Chromebook şeklinde bir tanımlama kullanıyor. Bu bakımdan cihazın ilk etapta eğitim kurumlarını hedeflediği sanılıyor. Ekranı sağlamlaştırılmış olan cihaz ayrıca menteşeleri itibariyle de dayanıklılık arz ediyor. 

Acer C190 modeli çeşitli donanım seçenekleri ile birlikte sunulacak. Broadwell-U Celeron veya Core i3 işlemci, Full HD veya 1366x768 piksel ekran çözünürlüğü, 16GB kapasite için 2GB RAM ve 32GB kapasite için 3GB RAM boyutu şeklinde seçenekler mevcut. Modellerde 5. nesil WiFi, Bluetooth 4.0, USB 3.0 ve HDMI gibi bağlantı özellikleri bulunacak. Modelin ABD ve Avrupa'da piyasaya çıkması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim