Anlık Bildirim

Sennheiser yeni kulakiçi kulaklığı CXC 700'ü kullanıma sundu

Sennheiser sık sık seyahat edenler hazırladığı ve ilk tanıtımını Ocak ayındaki CES 2011 Fuarı'nda gerçekleştirdiği CXC 700 model isimli yeni kulakiçi kulaklığını duyurdu.  NoiseGard teknolojisi sayesinde düşük, orta ve yüksek olmak üzere üç farklı gürültü önleme seviyesi sunan kulaklığın aktif gürültü azaltma kapasitesi ise 23 db seviyesine ulaşabiliyor.
Şık bir tasarıma sahip olan ve yapısında metalize edilmiş komponentler kullanılan yeni kulaklık, TalkThrough özelliği sayesinde kullanıcıların telefonu çıkarmadan görüşme yapabilmesine de olanak tanıyor. Frekans tepkisi 20 - 21,000Hz aralığında olan CXC 700'ün kablo uzunluğu 1.4 metre olarak açıklanırken, üzerinde kontrol kutusu da bulunuyor.
Beraberinde farklı kullanım ihtiyaçları için en ergonomik kullanımı sağlamak üzere üç set kulak uyarlaçı ve uaç adaptörü gelen kulaklık ile ayrıca 6.35mm jack adaptörü, ufak taşıma çantası, böleç koruyucu, temizleme aracı ve çalışmak için ihtiyaç duyduğu  AAA pil  veriliyor. Sennheiser CXC 700 yurt dışında 319.95$ olarak belirlenen fiyat üzerinden sunuluyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16293 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Kulaklık, sennheiser
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim