Anlık Bildirim

Sharp, akıllı telefonlar için IGZO panel seri üretimine başlıyor

Sharp, akıllı telefonlar için IGZO panel seri üretimine başlıyor

Görüntüleme alanındaki çözümlerle yakından tanıdığımız Sharp, akıllı telefonlar için IGZO panel seri üretimine 2013 sonu itibariyle başlıyor.

Firmanın Kameyana Tesisinde hayat bulacak olan paneller, hali hazırda Sharp'ın televizyonlar için ürettiği panellerin üretiminde kullanılan 8G  cam katman teknolojisiyle üretilecek. IGZO panellerde daha ince film transistörler ve daha fazla ışık geçirgenliğini sağlayarak üretimde yüksek verimliliği beraberinde getirecek olan bu teknolojik hamle, Sharp'a sektörde akıllı telefonlar için bu çözümle geliştirilen panelleri üreten ilk firma ünvanını getirecek.

Mart 2012'den bu yana yüksek çözünürlüklü monitörler, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar için LCD panel üretimini sürdüren Sharp, görüntü kalitesinden ödün vermeden düşük güç tüketimi sayesinde özellikle taşınabilir elektronik cihazların daha fazla pil ömrü sunmasını sağlayacak olan IGZO panellerin tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve Ultra HD görüntüleme birimlerinde kullanımının daha da yaygınlaşacağını söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim