Anlık Bildirim

Sidefari ile çift pencere Safari deneyimi

iOS 9 işletim sistemli iPad modellerin aynı anda iki sayfa Safari tarayıcı kullanmak isteyenler için ilginç bir alternatif kullanıma sunuldu. Yeni uygulama Sidefari, Safar'inin kopyasını oluşturuyor.
 
Sidefari ile çift pencere Safari deneyimi
Francisco Cantu tarafından iOS 9.0 ve üzeri iPad modelleri için hazırlanan en yeni uygulamalardan Sidefari, Apple App Store üzerindeki yerini aldı.
Apple'ın geçtiğimiz aylarda yayınladığı iOS 9 işletim sistemi, bildiğiniz üzere beraberinde çoklu pencere desteğini de getirdi. Bu sayede kişiler destekli uygulamaları iPad üzerinde iki pencere halinde yan yana kullanabiliyor ve bu da uzun zamandır beklenen bir özellik olarak çok büyük verimlilik artışı getirebiliyor.
Bu destek odağında hazırlanan yeni uygulama Sidefari ise iPad Air 2, iPad mini 4 ve iPad Pro modelleri üzerinde iki sayfa Safari deneyimi sunuyor. Safari temelinde hazırlanan Sidefari, Safari ile beraber yan yana çalıştırılabiliyor ve böylece Apple'ın popüler tarayıcısı ile aynı anda iki farklı sayfa gezilebiliyor. Sistem Safari'nin önemli özelliklerden reklam engellemeye de destek veriyor ve dahili paylaşma eklentisi ile bağlantıları kendi üzerinde açabiliyor.
2,69 TL fiyat etiketi bulunan Sidefari uygulamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim