Anlık Bildirim

Snapdragon 820’li Samsung Galaxy Tab S3 benchmark skorlarında göründü

Bu yıl üçüncü kez tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Samsung Galaxy Tab S serisi performans açısından kendi zirvesine ulaşacak. Benchmark skorları da bunu gösteriyor.

Samsung’un tablet pazarında uzun ömürlü olmayı başaran serisi Tab S, üçüncü nesline terfi etmeye hazırlanıyor. Yeni seriye ait bir model benchmark skorlarında görünmeye başladı.

Şimdiye Kadar En Güçlüsü Olacak

Galaxy Tab S serisi bilindiği üzere çok ince metal kasası ile ilgi görmüştü. Hatta pazarın en ince modelleri olmayı da başarmıştı. Samsung bu tasarımı Windows tarafına da taşıdı ve Galaxy TabPro S ortaya çıktı. Hali hazırda klasik Galaxy Tab serisi rafa kalkmış durumda. Bu bakımdan Galaxy Tab S firma için daha önemli hale geldi. Bu yıl firmanın donanım konusunda daha ciddi olduğu görülüyor.

Benchmark skorlarına göre 9.6 inçlik 2048x1536 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olan model Snapdragon 820 yonga setinden gücünü alıyor. Geçen yılın en güçlü yonga seti bu yılın Galaxy Tab S3 modeline hayat verecek. Ayrıca Exynos 8890 yonga seti barındıran bir versiyonun da olabileceği tahmin ediliyor. Tablet 4GB ve 32GB arttırılabilir kapasite ile desteklenmiş.

Modelin arka kısmında 12MP çözünürlüğünde bir kamera, ön kısmında da 5MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. İşletim sistemi ise Android 7.0 olarak belirlenmiş.

Yeni Galaxy Tab S3 serisinin en erken MWC 2017 fuarında tanıtılması bekleniyor. Bazı kaynaklar Samsung’un iki modelden vazgeçerek tek model üzerinden devam edeceğini iddia ediyor. Yani hem Android hem de Windows tarafında bir tane Galaxy Tab S üyesi olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim