Anlık Bildirim

Sony, Castor kod adlı yeni bir Xperia tablet hazırlığında olabilir

Sony, Castor kod adlı yeni bir Xperia tablet hazırlığında olabilir

Geçen yıl piyasaya sürdüğü Xperia Tablet Z modeli ile beğeni toplayan ancak bunu satış rakamlarına yansıtamayan Sony, devam modelinin hazırlığı içerisinde olabilir.

Sektörden gelen bilgilere göre Sony, Castor kod adını verdiği yeni bir Xperia tabletin çalışmalarına devam ediyor. Geçen yıl Xperia Tablet Z ile sunduğu tasarım çizgilerine yeni modeli ile de devam edeceği dile getirilen Sony, donanımda bazı değişiklikler yapacak.

Firmanın tablet modelinde Snapdragon 805 yongasetini kullanacağı belirtiliyor. Snapdragon 805 yongaseti önceki versiyona göre daha iyi performans sergiliyor ve grafik tarafında da Adreno 420 ile yüzde 40 performans artışı sergiliyor. Castor kod adlı tabletin yine WiFi ve hücresel olarak iki versiyon halinde geleceği ifade ediliyor. 

Geçen yıl Xperia Z ve Xpria Tablet Z hemen hemen aynı donanıma sahip olduğu için Castor tablet modelinin ve Sirius kod adlı yeni amiral gemi akıllı telefonun aynı donanıma sahip olması bekleniyor.

Yeni Xperia tabletin ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor ancak tahminler MWC 2014 etkinliğinde tanıtılarak yaz aylarında piyasaya sürüleceği yönünde odaklanıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7793 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim