Anlık Bildirim

Sony Ericsson Nozomi, 1.5 GHz çift çekirdekli işlemci ve 4.3'' HD ekranla gelebilir

Sony Ericsson firması, heyecanla geçen IFA 2011 etkinliğinde Android 2.3.4 işletim sistemli Xperia Arc S'in lansmanını gerçekleştirmiş; ancak lanse edilen modelin 1.4 GHz saat hızında çalışan Qualcomm MSM8255T işlemci dışında Xperia Arc ile benzer teknik özellikleri paylaşması teknoloji severlerin çoğunu yeteri kadar tatmin etmemişti. Görünüşe göre, hakkında sık sık spekülasyonlar yayınlanan Nozomi kod adlı yeni model mevcut gidişatı tamamen değiştirebilir.
Sony Ericsson'a yakınlığıyla tanınan Xperia Blog'un güvenliği kaynağına göre Nozomi, firmanın yeni amiral gemisi olmaya aday. 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemciden (muhtemelen Qualcomm) ve 1 GB RAM'den güç alacağı öne sürülen akıllı telefonda, 4.3-inç boyutunda ve 1280 x 720 piksel (342 ppi) çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 32 GB'a kadar dahili flash bellek bulunacak.
Bu bilgilerin yanısıra Nozomi'nin mikro-SIM desteği sunacağı, hafıza kartı girişini bünyesinde barındırmayacağı, NFC özelliğiyle geleceği ve 1750 mAh'lik batarya kullanacağı söylentiler arasında yer alıyor. Ayrıca Nozomi'nin çıkış tarihi olarak 2012 yılının mart ayı işaret ediliyor.
Nozomi ile görselleri internete sızdırılan Xperia Duo aynı telefonlar mı? Kaynağın öne sürdüğü bilgiler doğru mu? İşte bu soruların cevaplarını ilerleyen günlerde göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23597 kez okundu.
14 kişi, toplam 17 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim