Anlık Bildirim

Spectacles gözlükleri yenilendi

Kısa süreli videolar kaydederek Snapchat üzerinde paylaşabildiğiniz Spectacles gözlükleri yenilendi. Yeni gözlük biraz daha kendisini geliştirmiş. Yeni Spectacles özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Geçen yıl Snapchat’in sahibi Snap Inc. firmasına 40 milyon dolar zarar ettiren Spectacles kayıt gözlükleri pazarda yeniden şansını denemeye kararlı. Yeni versiyon bu kez daha dayanıklı ve biraz daha pahalı.

Yeni Spectacles özellikleri ve fiyatı

Ana tasarım çizgilerinde değişiklik yapmayan yeni gözlük kayıt yetenekleri anlamında kendisini geliştirmiş. Kayıt tuşuna ilk basışta 10 saniyelik, ikinci basışta ise 30 saniyelik videolar çekilebiliyor. Basılı tutulduğunda ise resim çekilebiliyor.

HD dairesel video çözünürlüğünü destekleyen gözlük ayrıca su sıçramalarına karşı da dayanıklılık sunuyor. Bluetooth üzerinden veya kendi WiFi ağını kurarak içerikleri telefona aktarıyor. Yaklaşık 150 video veya 3000 fotoğraf kapasitesi var.

Tek şarj ile 70 videoya kadar kayıt yapabilen gözlük yine muhafazası içerisinde şarj olabiliyor. Gözlük camlarını anlaşmalı platformlarda kendi isteğinize göre değiştirebiliyorsunuz. Yeni Spectacles 150$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim