Anlık Bildirim

Tasarım gurusu Jonathan Ive, Apple'dan ayrıldı mı? (Güncel)

Tasarım gurusu Jonathan Ive, Apple'dan ayrıldı mı? (Güncel)

Apple ürünlerinin tasarım konusundaki başarısında önemli bir payı bulunan Jonathan Ive’ın CV’si Apple.com’dan kaldırıldı. Yaşanan bu durum akıllara "Ive'ın Apple'dan ayrıldı mı?" sorusunu getirdi.

Ekim 2012’de Apple’ın Dizayn’dan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olan Jonathan Ive, Apple.com’da yer alan “Üst Düzey Yöneticiler” sayfasından kaldırıldı. Her ne kadar URL adresinden Ive’ın CV’sine ulaşmak mümkün olsa da Apple’da Liderlik sayfasındaki yöneticiler arasında Ive’ın fotoğrafı ve ismi yer almıyor.

Yaşanan bu olayla ilgili Apple’dan herhangi bir açıklama yapılmış değil

Hatırlanacağı gibi bir süre önce de Apple’ın uzun yıllar donanımdan sorumlu kıdemli başkan yardımcılığı görevini yürütmüş olan Bob Mansfield’in CV’si Üst Düzey Yöneticiler” sayfasından kaldırılmış; sonrasında ise Bob Mansfield’in üst düzey yönetici olarak değil, özel bir pozisyon içerisinde görevini sürdüreceği ortaya çıkmıştı.

1997’de kısa dönemli bir tanışma sürecinden sonra Apple’ın tam zamanlı çalışanı haline gelen Ive, kısa süre içerisinde Steve Jobs’ın en önemli yardımcılarından biri olmuş; ve iMac’den MacBook Pro’ya, MacBook Air’dan iPod, iPhone ve iPad’e kadar birçok ürünün tasarımında direkt rol oynamıştı.

Tasarım gurusu Jonathan Ive, Apple'dan ayrıldı mı? (Güncel) Tam Boyutta Gör

Güncelleme: Apple'dan yapılan açıklamaya göre Jonny Ive'ın CV'si, sitedeki bir güncellemeden ötürü siteden kaldırıldı. An itbariyle Ive'ın ismi ve CV'si Apple'ın üst düzey yöneticileri sayfasından yer alıyor:

Tasarım gurusu Jonathan Ive, Apple'dan ayrıldı mı? (Güncel) Tam Boyutta Gör
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2478 kez okundu.
34 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim