Anlık Bildirim

Taylor Swift'in dünya turnesi belgeseli Apple Music'te yayınlanacak

Müzik servisleri ile bir süredir problemler yaşayan Taylor Swift sonunda Apple Music ile uzlaşma sağlamış gibi gözüküyor. Yıldız sanatçı dünya turu belgeselinin Apple Music'te yer alacağını açıkladı.
Taylor Swift'in dünya turnesi belgeseli Apple Music'te yayınlanacak
 
Mayıs ayında "1989 World Tour Live" isimli dünya turnesine çıkan ve bir kaç gün önce turnesini sona erdiren başarılı şarkıcı Taylor Swift sevenlerine ufak bir müjde verdi. Geçtiğimiz dönemlerde Spotify ve Apple Music gibi platformlarla arası açılan sanatçı Apple'ın geri adım atmasıyla birlikte beyaz bayrağı çekmiş gibi görünüyor.
Hatırlamayanlar için Taylof Swift daha önce Apple Music'in ilk 3 aylık ücretsiz deneme süresi boyunca sanatçılara ödeme yapması gerektiğini söyleyerek şirkete resti çekmişti. Spotify cephesinde şarkılarını geç yayınladığı gerekçesiyle platform tarafından eleştirilen sanatçı ise tüm şarkılarını kaldırarak tepki göstermişti. Kazanç konusunda oldukça hassas gözüken güzel yıldız daha sonra Apple'ın "3 aylık deneme süresi boyunca sanatçılara ödeme yapacağız" açıklamasının ardından biraz da olsun duruldu.
Bu süreçte Apple ile ilişkilerini ilerleten Swift dün akşam, dünya turu sırasında çekilen belgeselinin Apple Music'de yayınlanacağını duyurdu. Twitter ve Instagram platformları üzerinden yapılan duyuruda belgeselin 20 Aralık tarihinden itibaren Apple Music kullanıcıları için izlenebilir olacağı belirtiliyor. Taylor Swift'e turne boyunca Mick Jagger, Justin Timberlake, Wiz Khalifa ve Selena Gomez gibi geniş kitleler tarafından sevilen sanatçılarda eşlik etmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5333 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
taylor swift, taylor swift dünya turu belgeseli ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim