Anlık Bildirim

The Drowning'in kontrol şemasının sergilendiği yeni bir tanıtım videosu yayınlandı

Battlefield'in eski yapımcısı Ben Cousins'ın kurduğu Scattered Entertainment tarafından geçtiğimiz yılın aralık ayında mobil platformlar için duyurulan fps oyunu The Drowning'in kontrol şemasının sergilendiği yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Yapımın kontrol mekanizmasının detaylı bir şekilde resmedildiği bu videoda Ben Cousins, günümüzde birçok mobil fps oyununda kullanılan dual stick kontrol şemasına değinerek, bu kontrol sisteminin mobil cihazlar için kötü bir tercih olduğunu belirtiyor. The Drowning'in kontrol şemasını tasarlarken, dokunmatik ekranlarda kullanılan kaydırma, yakınlaştırma ve dokunma gibi hareketlerden esinlendiklerini dile getiren Cousins, The Drowning'in kontrol şeması sayesinde silah değiştirme ve mermi yenileme gibi fps unsurlarının kolayca gerçekleştirilebileceğini ifade ediyor.

Ateş etmek için hedefin üzerine sadece iki parmakla dokunmanın yeterli olduğu yapımda; etrafa göz atmak için tek parmağı dokunmatik ekran üzerinde sağa veya sola kaydırma, ilerlemek için tek bir dokunuş yetiyor. Dürbünlü silahlardaki yakınlaştırma işlemi ise sayfa yakınlaştırma hareketi ile sağlanırken, tüm bunlar birleştiğinde diğer mobil fps'lere örnek olabilecek bir kontrol sistemi ortaya çıkıyor.

Şimdilik iOS platformu için geliştirilen yapımın bu yıl içerisinde yayınlanarak ücretsiz olarak mobil oyuncuların beğenisine sunulması bekleniyor. Ayrıca, oyunun Android versiyonunun da planla dahil edilebileceğini de belirtelim.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim