Anlık Bildirim

The Room, iPad'ten sonra iPhone ve iPod Touch'ta

Geçtiğimiz eylül ayında iPad kullanıcılarının beğenisine sunulan bulmaca türündeki The Room, ''The Room Pocket'' olarak adlandırılarak iPhone ve iPod Touch kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

Bir kasanın kilidini açmak için aldığımız bir mektupla başlayan oyunda, iç içe gizlenmiş kasa katmanlarını açmaya çalışıyor ve sonuca ulaşmaya çalışıyoruz. Yapım, bir bulmaca oyunundan beklenmeyecek derecedeki kaliteli grafikleri ve mistik atmosferiyle oldukça etkileyici bir görsel deneyim sunarken, merak unsurunu da başarılı bir şekilde kullanıyor. Hafif tondaki müzikleri ve basit kontrol yapısıyla da kaliteli bir oyun deneyimi sunan ''The Room Pocket'' iPad versiyonu The Room'un aksine ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak, ücretsiz olarak sunulan yapımın ilk seviyesi oynanırken, geri kalanı için ödeme yapmanız gerekiyor. 

Mistik bir atmosfer ile mobil oyunculara farklı bir bulmaca deneyimi sunan The Room Pocket'a Appstore üzerinden ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz. Yapımın beşinci nesil iPod Touch, iPhone 4S ve üzeri cihazlarda çalıştığını da belirtelim. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim