Anlık Bildirim

'The Sandbox' ile kendi evreninizi yaratın


Bulkypix ve Pixowl tarafından geliştirilen ‘The Sandbox’ hali hazırda ücretsiz olarak Appstore’da mobil oyun severlerin beğenisine sunulmuş durumda. 

Piksel sanatını en iyi şekilde yansıtan yapım, sunduğu çeşitli elementler ve oyuncuya verdiği tanrısal güçler ile hayal gücünün sınırlarını zorlayan bir oyun. Çeşitli görevleri yerine getirerek yeni materyaller elde etmeye çalıştığımız oyunda, fizik efektleri başarılı bir şekilde yansıtılıyor. Taş, su ve toprak gibi temel yapı taşlarıyla oyuna başlayarak doğal ve teknolojik kreasyonlar ile evremizi oluşturuyoruz. Doğada gerçekleşen sayısız reaksiyonların gerçek betimlemelerini sunan oyun birbirinden farklı peyzaj tasarımları ile sürekli oynanabilir bir hal alıyor. Mekan tasarımlarımızı kaydedebildiğimiz oyunda bu tasarımları Facebook ve Twitter üzerinden paylaşabiliyor ve başarılarımızı Game Center üzerinden takip edebiliyoruz. Çoğu ücretsiz oyunda olduğu gibi The Sandbox’ta da oyun içi eşya satışlarına yer veriliyor.

Piksel sanatını ve fizik efektlerini başarılı bir şekilde kullanan ‘The Sandbox’ oyuncuya vermiş olduğu tanrısal güçleri ile hayal gücünü olabildiğince zorlayan kaliteli bir yapım. Eğer sizde kendi evreninizi yaratmak istiyorsanız The Sandbox’a ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim