Anlık Bildirim

Thermaltake’dan oyunculara ses kontrollü mekanik klavye

Oyuncu klavyeleri artık bir klavyeden fazlasını sunuyor. Ses kontrolü, USB geçişi, RGB aydınlatma gibi özellikler bunlar arasında. Thermaltake X1 RGB mekanik klavye bunların hepsine sahip.

Computex 2018 fuarı sona ererken üreticilerin lansmanları da tamamlanmak üzere. Thermaltake oyunculara yönelik olarak hazırladığı ses kontrollü mekanik klavyesini tanıttı.

Thermaltake X1 RGB özellikleri ve fiyatı

Cherry MX mekanik tuşlarını barındıran X1 RGB Cherry MX Mechanical Gaming Keyboard, 1.2mm basış mesafesi ve 3.4mm tuş seyahat mesafesi ile rakiplerine göre çok daha akıcı bir oyun tecrübesi sunuyor. Cherry MX tuşları toplamda 50 milyon basış ömrüne sahip.

Adından da anlaşılacağı üzere RGB aydınlatmalı olan klavyede 16.8 milyon renk desteği ve 12 adet dinamik aydınlatma efekti yer alıyor. Thermaltake TT RGB Sync ile yönetilen aydınlatma bu sayede firmanın diğer ürünleriyle de uyumlu olarak çalışıyor. Diğer taraftan FPS1, FPS2, MMO, MOBA gibi oyunlara yönelik aydınlatma profilleri de mevcut.

Dikkat çekici diğer bir özellik ise ses kontrollü bir yapay zekâ tarafından yönetilmesi. Kullanıcılar renk, efekt, hız, parlaklık gibi fonksiyonları sesleriyle kontrol edebiliyorlar. Ayrıca klavye üzerinden akıllı telefonunuzu kontrolcü gibi kullanabiliyorsunuz. Firma bunun patentini almış durumda.

Ses ve USB geçiş teknolojisi ile klavye üzerinden bu bağlantılara ulaşabiliyorsunuz. Manyetik bilek koyma kısmı ekstra konfor sağlıyor. X1 RGB klavyesinin gri Cherry MX tuşlu olan versiyonu 140$. Mavi tuşa sahip olan versiyon ise 130$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim