Anlık Bildirim

Oyuncu klavyesi önerisi için en iyi klavyeler (2024)

Bilgisayarların vazgeçilmez parçası olan en iyi klavye modelleri ve markaları burada! İşte klavye önerisi arayanlar için 2024'te alınabilecek en iyi gaming ve fiyat/performans klavyeler:

Klavye, bilgisayar kurulumunuzda çok önemli bir araçtır, bu nedenle rahat, kullanımı tatmin edici ve her şeyden önce işlevsel olması gerekir. Piyasada bu kadar çok seçenek varken kullanıcıların “En iyi klavye hangisi?” diye sorması ise oldukça doğal. Ancak merak etmeyin, yardım için buradayız. Bu listedeki en iyi mekanik klavyeler, hem genel kullanım hem de oyun için iyi performans gösterirler. Eğer oyun oynamak istiyorsanız, oyun klavyeleri de listemizde bulunuyor. En iyi klavyeler listemizde tüm bütçelere uygun modellere ve markalara da yer vereceğiz. Dolayısıyla aradığınız en iyi oyuncu klavyesi için kaydırmaya devam edin.

En İyi Klavyeler 💯

Marka - Model ⌨ Fiyat 🏷️
Logitech MX Keys Mini 2.644 TL
SteelSeries Apex 7 4.711 TL
Corsair K55 RGB PRO 3.033 TL
SteelSeries Apex 3 1.900 TL
Logitech Signature K650 1.368 TL
Logitech G G213 1.310 TL
HyperX Alloy Core 973 TL
Lenovo Lecoo KG1102 1.189 TL
Philips Spk8404  945 TL
GameBooster G69K Outlander 486 TL

Klavye yorumları dikkate alındığında; en iyi klavye markaları sıralamasında Logitech, SteelSeries ve Corsair bulunuyor. 2024’te satın alınabilecek klavye tavsiyesi olarak ise Logitech MX Keys Mini, SteelSeries Apex 7 ve Corsair K55 RGB PRO modelleri ucuz ve olumlu kullanıcı yorumlarıyla sıkça öneriliyor.

1️⃣ Logitech MX Keys Mini

Logitech MX Keys Mini Tam Boyutta Gör
Logitech MX Keys Mini klavye, popüler MX Keys klavyesinin kompakt bir alternatifi olarak tasarlanmış durumda. En iyi kablosuz klavye modellerinden olan MX Keys Mini, minimalist bir gövdeye sahip olup, sayısal tuş takımı (numpad) bulundurmamakta. Bu klavye, profesyonel kullanıcıların çalışma biçimlerini dönüştürmeye yardımcı olmayı hedefliyor. Yani daha çok ofis ve benzer profesyonel kullanım senaryoları için ideal diyebiliriz.

En iyi sessiz klavye olarak nitelendirilen MX Keys Mini, Perfect Stroke teknolojisine sahip olup, her tuş vuruşunun akıcı, doğal ve doğru olmasını sağlıyor. İçe doğru bombeli tuşlar, parmak uçlarına uyum sağlar ve yuvarlak kenarları sayesinde tatmin edici bir geri besleme veriyor. Ayrıca, klavye yakınlık sensörleri ile donatılmış olup, parmaklarınız yaklaştığında arka aydınlatmayı otomatik olarak açar ve uzaklaştığınızda kapanarak güç tasarrufu yapar.

En iyi klavye modellerinden biri olan MX Keys Mini, emoji, dikte ve mikrofon sesini kapatma/açma gibi üç yeni işlev tuşuna sahip. Bu tuşlar, mesajlara renk katmak, konuşmayı metne dönüştürmek ve görüntülü aramalarda mikrofonu kontrol etmek için kullanılabilir. En güzel klavye modelleri arasında olan MX Keys Mini, Bluetooth Düşük Enerji teknolojisi ile üç adede kadar cihaza kolayca bağlanabilir ve USB-C hızlı şarj ile tam şarj olduğunda 10 güne kadar veya arka plan ışığı kapalıyken 5 aya kadar kullanım ömrü sunabilir.

  • Bluetooth Düşük Enerji ile 3 cihaza bağlanma
  • 10 metrelik kapsama alanı
  • Hareket duyarlı arka aydınlatma
  • 10 güne kadar veya arka plan ışığı kapalıyken 5 aya kadar pil ömrü
  • 1500 mAh hızlı şarjlı batarya
  • Yükseklik: 131,95 mm
  • Genişlik: 295,99 mm
  • Derinlik: 20,97 mm
  • Ağırlık: 506,4 g

Logitech MX Keys Mini kullanıcı yorumları 💭

👨 Klasik klavyelere göre çok az yer kaplıyor. Tuşların kullanımı çok güzel, yazım yanlışları azalıyor. Sesli komut özelliği ile kendisi yazıyor. Ergonomik, yazarken ses çıkarmıyor.

👩 Cihaz gayet güzel ve şık. Kullanım hissiyatı da bir o kadar güzel. Küçük oluşu masanızda az yer kaplaması size daha geniş bir çalışma alanı sağlayacaktır. Sert plastikten imal edilmiş bir klavye. Uzaktan bakılınca alüminyum gibi duruyor. Onun dışında klavyenin ışıkları siz elinizi yaklaştırınca otomatik yanıyor.

2️⃣ SteelSeries Apex 7

SteelSeries Apex 7 Tam Boyutta Gör
SteelSeries Apex 7, oyun tutkunları için tasarlanmış en iyi klavye olma özelliğini taşıyor. Bazıları için dünyanın en iyi klavyesi olan Apex 7, en iyi oyuncu klavyesi sınıfında öne çıkıyor. Hem performansı hem de tasarımı ile dikkat çeken Apex 7’nin en önemli özelliklerinden biri, OLED akıllı ekrandır. Bu ekran sayesinde, oyunlardan ve uygulamalardan gelen bildirimleri, istatistikleri ve bilgileri görebilirsiniz. Ayrıca, klavyenizde makrolar kaydedebilir, Prism efektlerini kontrol edebilir ve bazı oyun ve uygulamalarla uyumlu çalışabilirsiniz.

Klavyenin diğer bir özelliği ise dayanıklı mekanik oyuncu tuşları. Bu tuşlar, 50 milyon tıklama garantisi verir ve kırmızı, mavi ya da kahverengi switch olmak üzere farklı basış hissiyatı ve ses seçenekleri sunuyor. Eüer en iyi red switch klavye arıyorsanız Apex 7’ye mutlaka bakın derim. Bu arada tuşların her biri için RGB aydınlatma da mevcut. Bu sayede, klavyenize renkli ve dinamik bir görünüm verebilirsiniz.

Listedeki en pahalı klavye olan SteelSeries Apex 7’nin gövdesi, seri 5000 uçak sınıfı alüminyum alaşımdan yapılırken bu malzeme, klavyeye sağlamlık ve şıklık katıyor. En iyi mekanik klavye modelleri arasında gösterilen Apex 7’de ayrıca çıkarılabilir yumuşak dokunuşlu manyetik bir bilek desteği de bulunuyor. Klavyenin üzerinde ayrıca özel multimedya kontrolleri bulunmakta. Tıklanabilir metal tekerlekli tuş ve medya tuşu ile sesi ayarlayabilir ve diğer ayarları yapabilirsiniz. Klavyenin arkasında da bir USB yuvası vardır. Bu yuva ile başka bir USB aygıtını klavyeye bağlayabilirsiniz.

  • OLED dahili ekran
  • Discord, Tidal ve oyunlardan anlık bildirimler
  • Seri 5000 uçak sınıfı aliminyum çerçeve
  • Çıkarılabilir manyetik bilek destekliği
  • 50 milyon tıklama ömrü (kırmızı, mavi ya da kahverengi switch)
  • Yükseklik: 40,3 mm
  • Genişlik: 436,7 mm
  • Derinlik: 139,2 mm
  • Ağırlık: 952 gr

SteelSeries Apex 7 kullanıcı yorumları 💭

👨 Ürünün malzeme kalitesi oldukça başarılı. Metal bir gövdeye sahip boyut olarak çok büyük değil bileklik desteği ile birlikte 34 inçlik monitörümün olduğu masaya rahatça sığdı ki kullanım alanım oldukça dar olmasına rağmen sıkıntı yaratmadı.

👩 Ürün çok kaliteli malzemeden yapılmış RGB görüntüsü süper. LED ekranı mükemmel olmuş oyunlarda cpu, gpu, ram vs. kullanımları görebiliyorsunuz

3️⃣ Corsair K55 RGB PRO

Corsair K55 RGB PRO Tam Boyutta Gör
Corsair K55 RGB PRO, en iyi membran klavye arayan oyunlar için ideal bir ürün konumunda. Klavyenin en önemli özelliklerinden biri, dinamik 5 bölgeli RGB aydınlatma özelliği diyebiliriz. Ayrıca, Corsair iCUE yazılımı ile aydınlatmayı kendi zevkinize göre özelleştirebilir ve oyunlara uyumlu hale getirebilirsiniz. Klavyenin diğer bir özelliği ise 6 adet makro tuşudur. Bu tuşlar, oyun içinde avantaj sağlamak için eylemleri kaydetmenize veya programlamanıza olanak tanır. Ayrıca, Elgato Stream Deck yazılımı ile entegre çalışarak yayın yaparken de işinize yarar.

En iyi oyun klavyesi aynı zamanda sağlam da olmalı, bu yüzden klavyenin gövdesi, IP42 korumasına da sahip. Bu koruma, klavyenizi toz ve suya karşı dayanıklı kılar. Böylece sıvı dökülmesine karşı Corsair K55 RGB PRO asgari bir koruma sağlar. Klavyenin ayrıca yumuşak dokulu çıkarılabilir bir bilek desteği bulunuyor. Bilek desteği uzun kullanım için önemli. Klavyenin üzerinde ayrıca özel multimedya kontrolleri bulunur. Ses seviyesini ayarlamak için metal tekerlekli tuş ve medya tuşu ile kolayca kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, Windows tuşunu kilitleyerek oyun sırasında istenmeyen çıkışları önleyebilirsiniz.

  • 5 bölgeli RGB aydınlatma
  • Membran klavye
  • 6 adet makro tuşu
  • IP42 koruması
  • Bilek desteği
  • iCUE yazılım desteği
  • 481mm x 167mm x 36mm
  • 800 gr

Corsair K55 RGB PRO kullanıcı yorumları 💭

👨 Senelerdir membran klavye kullanırım ve mekanik klavyelere oldum olası ısınamamışımdır yüksekliklerinden dolayı. Bu klavyede tuş yüksekliği ne alçak ne de çok yüksek. Işıklandırması kaliteli ve modları fena sayılmaz.

👩 Klavyeye dokunduğunuz da kalite hissiyatını direk alıyorsunuz. Malzeme kalitesi çok çok iyi. Diğer Corsair ürünlerinde olduğu gibi çok sağlam hissettiriyor. Bileklik desteği olması ayrıca artısı.

4️⃣ SteelSeries Apex 3

SteelSeries Apex 3 Tam Boyutta Gör
SteelSeries Apex 3 klavye, suya dayanıklı, RGB aydınlatmalı ve sessiz oyun klavyesi olarak özetlenebilir. En iyi klavye markaları arasında olan oyuncu ekipmanları üreticisi SteelSeries, Apex 3 modelinde IP32 su korumasına yer veriyor. Bu sayede klavye, dökülen sıvılara karşı dayanıklı oluyor ve hasar görmeden kullanılabiliyor. Ayrıca klavye, 10 bölgeli RGB aydınlatmaya sahip. Bu aydınlatma, oyunlara ve Discord’a karşı tepkili olabiliyor ve özelleştirilebilir renk şemaları ve efektler sunuyor.

Apex 3’ün bir diğer özelliği ise sessiz oyuncu anahtarları. Bu anahtarlar, düşük sürtünmeli bir yapıya sahip ve 20 milyondan fazla tuş basımına kadar performansını koruyor. Klavyenin ses seviyesi de oldukça düşük ve rahatsız edici bir gürültü çıkarmıyor. Klavyenin tasarımı da oldukça şık ve ergonomik. Klavye, manyetik bilek desteği ile tam avuç içi desteği ve rahatlık sağlıyor. Ayrıca klavyede, ses düzeyini ve medyayı ayarlamak için tıklanabilir metal tekerlek ve medya tuşları bulunuyor. Eğer en iyi gaming klavye arıyorsanız SteelSeries Apex 3 güzel bir tercih olacaktır.

  • Dökülmelere karşı IP32 su koruması
  • Özelleştirilebilir 10 bölgeli RGB aydınlatma
  • 20 milyondan fazla tuş basımı
  • Sessiz oyuncu anahtarları
  • Manyetik bilek desteği
  • Özelleştirilmiş multimedya kontrolleri.
  • 444,7 mm x 151,62 mm x 39,69 mm
  • 816 gr

SteelSeries Apex 3 kullanıcı yorumları 💭

👨 Alalı yaklaşık 1 sene oldu. Hem iş için hem de oyun için her gün kullanıyorum. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım, son derece memnun olduğumu belirtmem gerek. Mekanik hisli bir klavye. Tuşları ne çok sesli ne çok sessiz tam olması gerektiği gibi bir yapısı var.

👩 Klavyenin yazımı harika tuşlara bastıkça basasınız geliyor, kullandıkları malzemenin hissiyatı çok iyi, yazım yanlışı pek yapmıyorsunuz - FN tuşu koymayıp çift parmak zorunda bırakmamışlar. Üzerinde ses kısma açma ayarı Mercedes direksiyonlarda olduğu gibi silindir şeklinde kullanışlı bir tasarımda.

5️⃣ Logitech Signature K650

Logitech Signature K650 Tam Boyutta Gör
Günlük iş ve konfor için tasarlanmış en iyi kablosuz klavye olan Logitech Signature K650, avuç içi desteği, derin boşluklu tuşları, geliştirilmiş kısayolları ve 36 aylık pil ömrü gibi özelliklerle dikkat çekiyor. Signature K650, uzun saatler boyunca masanızda çalışırken ihtiyaç duyacağınız konforu sağlamayı hedefliyor. Klavyenin yumuşak dokulu avuç içi desteği, el bileklerinizi desteklerken, derin boşluklu tuşları ise her tuş basımında tatmin edici bir yazma deneyimi sunuyor. Ayrıca klavye, sıvı dökülmelerine karşı dayanıklı ve kolay temizlenebilen bir yapıya sahip

Tam boyutlu klavye düzeni, ekran görüntüsü almak, mikrofonu açıp kapatmak, web tarayıcısını kontrol etmek gibi sık kullanılan komutlara kolayca erişmenizi sağlayan kısayol tuşları içerern Signature K650’nin bir diğer avantajı ise kablosuz bağlantısı. Klavye, Bluetooth Low Energy veya Logi Bolt adlı özel bir USB alıcı aracılığıyla cihazlarınıza bağlanabiliyor. En iyi bluetooth klavye modellerinden olan Signature K650, Bu sayede 10 metreye kadar güçlü ve güvenilir bir kablosuz bağlantı elde edilebiliyor.

  • 36 aylık pil ömrü
  • 60 ml’e kadar sıvı dökülmesine dayanıklılık
  • Dahili bilek desteği
  • Kablosuz (BT 5.1) ve Logi Bolt USB Alıcı
  • 10 metreye kadar mesafe
  • 457,3 mm x 193,5 mm x 24 mm
  • 700 gr

Logitech Signature K650 kullanıcı yorumları 💭

👨 Kullanımı rahat geldi bana, eli yormuyor. Hem USB hem Bluetooth ile bağlanabilmesi de artısı. Malzemesi kaliteli bir his veriyor.

👩 Tam istediğim gibi ve yeni nesil. Logi Bolt USB alıcı ile geliyor şifreleme açısından çok başarılı. Bluetooth bağlantı özelliği ile harika. Tasarım ve işlevsellik açısından çok iyi.

6️⃣ Logitech G G213

Logitech G G213 Tam Boyutta Gör
Kullanıcıları tarafından dünyanın en iyi oyuncu klavyesi olarak nitelendirilen Logitech G G213, dokunsal Mech-Dome tuşlar, özelleştirilebilir LIGHTSYNC RGB aydınlatma, sıvı dökülmelerine dayanıklı tasarım, entegre avuç içi desteği, ayarlanabilir ayaklar ve özel medya kontrolleri gibi özellikler sunuyor.

Logitech G G213 klavye, standart klavyelere göre 4 kat daha hızlı bir dokunma yanıtı ve mekanik bir klavyeye benzer bir performans profili sağlıyor. Mech-Dome tuşlar tam yükseklikteyken 4mm hareket mesafesi, 50g çalıştırma kuvveti ve sessiz çalışma özellikleri vadediyor. Logitech G G213 klavye, beş ayrı aydınlatma alanına sahip olup yaklaşık 16,8 milyon kadar renkten oluşan her biri özelleştirilebilir palet ve farklı parlaklık düzeyleri sunuyor. LIGHTSYNC teknolojisi, içeriğinizle aydınlatma ve oyun profillerini senkronize ederken Logitech G HUB ile hepsini hızlıca ve kolayca özelleştirebilirsiniz.

Sıvı dökülmelerine dayanıklı olan Logitech G G213, en iyi fiyat performans klavye olarak gösterilebilir. Yorulmanızı önleyen dahili avuç desteği ve klavyenizin doğru konumlandırılmış hissettirmesini sağlayan iki düzeyli açı ayarı sunan model, şarkı ve videoları anında oynatmak, duraklatmak ve sesi kapatmak için kullanılabilen atanmış medya denetimleri de sunuyor.

  • Dokunsal Mech-Dome tuşlar
  • 60ml’ye kadar sıvı dökülmesine dayanıklılık
  • Özelleştirilebilir LIGHTSYNC RGB aydınlatma
  • Özel medya kontrolleri
  • 5 bölgeli RGB
  • Entegre avuç içi desteği
  • 452 mm x 218 mm x 33 mm
  • 1 Kg

Logitech G G213 kullanıcı yorumları 💭

👨 Mekanik klavyeler her zaman tercihim olmuştur fakat bu ürünü ofiste kullanmak için satın aldım. Sessiz ve çok rahat f/p denilebilir.

👩 Membrane olduğu için çok bir tuş sesi yok. Bilek desteği plastik ama fiyatına göre çok güzel ürün.

7️⃣ HyperX Alloy Core

HyperX Alloy Core Tam Boyutta Gör
HyperX Alloy Core, oyuncular için çok yönlü, kullanışı bir multimedya klavye olarak özetlenebilir. Dünyanın en güzel klavyesi olarak nitelendirilebilecek HyperX Alloy Core, şık, dayanıklı ve iddialı özelliklere sahip. Tüm bunlar bir araya gelince de hem oyunlarda hem de yazı yazmada kaliteli bir deneyim ortaya çıkıyor.

Özel ışık çubuğu ve dinamik RGB aydınlatma efektleri sayesinde klavyenin renklerini ve parlaklığını kendi zevkinize göre ayarlayabilir, oyun atmosferini artırabilirsiniz. Her tuşa farklı aydınlatma yapamıyorsunuz, ancak bölgesel olarak renkleri değiştirebiliyorsunuz. Yanlış tuş algılamayı önleme özelliğine sahip sessiz, hızlı yanıt veren membran tuşların basım hissi oldukça yumuşak ve sessiz.

HyperX Alloy Core aynı zamanda 120 ml’ye kadar sıvı dökülmesine dayanabiliyor. Ancak yine de sıvının boşalmasını sağlamak için klavyeyi hemen ters çevirmeniz gerektiğini unutmayın. Klavyenin sağ üst köşesinde bulunan dört adet multimedya tuşu ile müzik dinlerken veya video izlerken içeriği kontrol etmek mümkünken HyperX Alloy Core, neredeyse her ihtiyaç için bir özellik barındırıyor. Dolayısıyla fiyat performans klavye arayanlar bu ürüne bakabilir.

  • 5 bölgeli 6 aydınlatma modu ve 3 parlaklık düzeyi
  • 120 ml’ye kadar sıvı dökülmesine dayanıklılık
  • Multimedya kontrolü
  • Sessiz ve tepkisel membran tuşlar
  • Tuş kilidi
  • Anti-ghosting
  • 443.2 x 175.31 mm x 35.68 mm
  • 1.121 kg

HyperX Alloy Core kullanıcı yorumları 💭

👨 Tam bir fiyat performans ürünü, RGB seçenekleri oldukça zengin, multimedya tuşları da var. bu fiyata bu özelliklerde HyperX kalitesi!

👩 Mekanik klavyeleri falan boşverin tasarımıyla olsun bağımsız multimedya ve renk değiştirme tuşları olsun verdiği soft hissiyat olsun… Uzun yazılar yazasım geliyor sürekli 10/10 klavye düşünmeden alın, bu fiyata bulamazsınız bir daha.

8️⃣ Lenovo Lecoo KG1102

Lenovo Lecoo KG1102 Tam Boyutta Gör
Lenovo Lecoo KG1102, oyun severler için tasarlanmış bir blue switch mekanik klavyedir. RGB aydınlatması, metal paneli, ergonomik bilek desteği ve özelleştirilebilir tuşları ile hem göz alıcı hem de konforlu bir oyun deneyimi sunuyor. 60 milyon tıklama ömrüne sahip olan klavye, yüksek performans ve dayanıklılık vaat ediyor. Multimedya tuşları ile ses ve ışık efektlerini kolayca kontrol edebilir, Lecoo macro programı ile en çok kullandığınız fonksiyonları tuşlara atayabilirsiniz. Lenovo Lecoo KG1102, oyuncuların yanı sıra diğer işler için de tercih edilebilecek bir klavye konumunda.
  • 60 milyon tıklama
  • Blue switch mekanik klavye
  • Multimedya kontrolü
  • Özgün tasarım
  • RGB efektler ile her tuş basımında farklı ışık efekti
  • Lecoo macro programı
  • 435mm x 123mm x 38mm
  • 765 gr

Lenovo Lecoo KG1102 kullanıcı yorumları 💭

👨 İlk gördüğümde zaten çok beğenmiştim, yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve gayet güzel bir klavye olduğunu söyleyebilirim. Yuvarlak tuşlar bazıları için alışmada sorun oluşturabilir ama kendim yazı yazarken, oyun oynarken vs. hiç bir sorun yaşamadım.

👩 Klavyede en çok hoşlandığım şeylerden birisi üzerinin gerçekten alüminyum ile yapılmış olması. Klavyenin içerisinde ekstra bir ağırlık vesaire yok. Tuşları mavi switch söylendiği gibi hissiyatı ve sesi da aynı şekilde.

9️⃣ Philips Spk8404

Philips Spk8404 Tam Boyutta Gör
Philips Spk8404, mavi switch tuşları, gökkuşağı aydınlatması ve ergonomik tasarımı ile dikkat çeken mekanik bir klavye konumunda. Philips Spk8404, yüksek tepki veren tuşları sayesinde oyunculara hızlı ve akıcı bir oyun deneyimi sunarken ayrıca, multimedya tuşları ile ses, ışık ve oyun modlarını kolayca kontrol etmeyi sağlıyor.

50 milyon tuş basış ömrü sunan Spk8404, Philips’in başarılı aydınlatma geçmişiyle birlikte geliyor. Dolayısıyla kendi fiyat aralığında oldukça başarılı bir aydınlatma kalitesi sunuyor. Anti-ghosting özellikli olan klavye, metal alaşımlı yüzeyiyle de dayanıklı bir yapı sunuyor.

  • 50 milyon tuş basım ömrü
  • Mavi switch
  • Anti-ghosting özellikli
  • Mekanik klavye
  • 435× 125× 35.47mm
  • 688g

Philips Spk8404 kullanıcı yorumları 💭

👨 Klavye tam olarak F/P. Sesi biraz fazla çıkıyor takıntılıysanız kesinlikle almayın ancak güzel tok bir sesi var. Yazı yazarken ilk zamanlar biraz zorlanabilirsiniz tuşlar birbirine yakın gelebilir.

👩 Yaklaşık 1 haftadan beri kullanıyorum herhangi bir eksisini görmedim. Blue switch’in sesi olsun klavyenin kendi ışıklandırması olsun gerçekten mükemmel tavsiye ederim.

🔟 GameBooster G69K Outlander

GameBooster G69K Outlander Tam Boyutta Gör
Ucuz oyuncu klavyesi arayanlar veya bütçesini zorlamak istemeyenler için ideal bir çözüm olan GameBooster G69K Outlander, rainbow aydınlatma, tam boy tuş düzeni ve güzel tasarımıyla dikkat çekiyor. Mekanik hisli bir yapısı bulunan GameBooster G69K, bu sayede oyunlarda daha hızlı ve rahat bir şekilde hareket edebilmenize olanak sağlıyor. Ayrıca klavyenin üzerinde multimedya tuşları da bulunmakta. Bu tuşlar sayesinde müzik, video veya internet gibi işlemleri kolayca kontrol edebilirsiniz. GameBooster G69K Outlander, özellikle klavye fiyatları artarken uygun fiyatlı bir çözüm olarak düşünülmeli.
  • Rainbow aydınlatma
  • Multimedya kontrol tuşları
  • 26 tuş anti ghosting özelliği
  • Membran tuşlar
  • 453x169x34 mm
  • 732gr

GameBooster G69K Outlander kullanıcı yorumları 💭

👨 Klavyenin tuş hissiyatını, tasarımını, ışıklandırmasını gayet başarılı buldum. Tuşların sesi normal seviyede; ne az, ne çok. Klavye, oyuna odaklı olduğu için tuş takımı yüksek, dolayısıyla yüksek tuş takımıyla yazı yazmak yorucu olacağından, günlük kullanım için pek uygun olmayabilir.

👩 Klavye tam bir fiyat performans. Ürün kalitesi fiyatına göre gayet normal. Tuşlar eski tarz normal sesli tuşlar.

2024 yılında en iyi klavyeyi seçerken, dünyanın en iyi klavyesi arayışında olan birçok kullanıcı için mekanik klavyeler büyük bir ilgi odağı haline geldi. En iyi mekanik klavyeler arasında yer almak isteyen birçok marka, klavye uygulamalarını geliştirmeye odaklandı. Klavye markaları arasında Razer, Corsair, Logitech ve SteelSeries gibi isimler özellikle oyuncu klavyeleri konusunda öne çıkıyor. Eğer oyuncu klavyesi arıyorsanız, bu markalardan birine yönelmek iyi bir tercih olabilir. Satın almadan bahsetmişken bu ürünlere efsane cuma indirim döneminde ucuz fiyatlardan sahip olabilirsiniz.

Klavye satın alırken dikkat edilmesi gerekenler neler 🤔

klavyede dikkat edilmesi gerekenler Tam Boyutta Gör

  • Klavye türü
  • Anahtar türü
  • Bağlantı türü
  • Teknik özellikler
  • Marka ve kalite
  • Bütçe
  • Kullanım amaçları

En İyi Klavyeler Oylama 5/5 (⭐⭐⭐⭐⭐) Toplam Oy: 17463

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim