Anlık Bildirim

Tokyoflash'dan alkol testi yapabilen kol saati

Tokyoflash'dan alkol testi yapabilen kol saati

Farklı okuma teknikleri sunarak kol saati dünyasında kendisine has bir yer edinen Tokyoflash şirketi, bu kez fonksiyonu ile ilgi çeken bir kol saati modelini satışa sundu.

Kisai Intoxicated adlı saat kadranda koyu renkli karelerin arasında kalan açık renkli kareler vasıtasıyla saati gösteriyor ve ek bir tuşa basma ihtiyacına gerek bırakmıyor. Asıl ilgi çekisi özellik ise saatte bir alkolmetre yer alması. Saatin sağ kısmındaki tıpayı çekerek kullanıma hazır hale getireceğiniz nefes ölçer ile kaç promil alkol aldığınızı yakın sonuçlarla görebiliyorsunuz. 

Saatin kadranında sol kısım saati gösterirken, sağdaki dar kısım ise 10 farklı seviyede promil ölçümü yapabiliyor. Ayrıca düşük, orta ve sınır seviyesi alkol durumuna göre ekran üç farklı renge bürünebiliyor. Saatte ayrıca ne kadar ayık olduğunuzu anlayabileceğiniz mini bir zamana karşı oyun da sunuluyor. 

Saatin bataryası şarj olabilirken, LED aydınlatma ve alarm fonksiyonu da bulunuyor. Kisai Intoxicated saati iki günlüğüne 99$ olarak satışa sunuldu. Sonrasında 129$ olarak satışa devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim