Anlık Bildirim

Tom Tom'un yeni iOS uygulamasında, 75Km navigasyon hediye

Navigasyon rotasına sık sık başvuruyorsanız, yeni Tom Tom GO Mobile iOS uygulaması, 75Km aylık rota çizme hediyesi ile iddialı konumlama hizmetini beğeninize sunuyor.

Navigasyon sistemleriyle ünlü TomTom firmasının iOS tarafındaki yeni uygulaması Tom Tom GO Mobile, kullanıcılara güzel bir sürpriz ile geliyor. Uygulama ile her ay belirli bir navigasyon mesafesi ücretsiz olarak sunulacak.

TomTom GO Mobile uygulaması ile her ay, kullanıcılar 75Km'ye kadar çizecekleri navigasyon rotası için ücret ödemeyecek. Sonrası için ise, uygulamanın standart satın alım opsiyonları devreye girecek. Uzun rotalar nedeniyle bu hediye mesafe kısa sürede tükenecektir ancak kısa rotalar kullananları bir süre idare edecektir.


TomTom GO Mobile uygulamasında bunun haricinde, çevrimdışı haritalar, en doğru gerçek zamanlı trafik bilgileri, hız kameralarının tespit edilebildiği topluluk forumları, 3D olarak yapıları görebilme, ücretsiz harita güncellemeleri gibi özellikler yer alıyor. Android tarafında henüz hediye mesafe uygulaması mevcut değil.


iOS


Android
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim