Anlık Bildirim

Toshiba'dan dizüstü bilgisayar dünyasına iki yeni üye: NB15t ve Click


IFA 2013 fuarı kapsamında yeni aksiyon kamerasını ve tablet modelini duyuran önemli teknoloji firmalarından Toshiba, ayrıca dizüstü bilgisayar dünyasına NB15 ve Click isimli iki yeni dizüstü bilgisayar da eklediğini duyurdu.
Ekranı klavye bölümünden ayrılabilir yapıda hazırlanan Toshiba Satellite Click, bu sayede kullanıcılara esnek bir kullanım alanı sunuyor. Teknik olarak Avrupa’ya özel W30t isimli versiyon üzerinde Intel'in dördüncü jenerasyon Haswell işlemci ve Intel HD 4300 grafik birimi, Amerika’ya özel W30Dt modeli üzerinde ise AMD A4 Temash işlemci ve AMD 8180 grafik birimi kullanan Toshiba, ortak olarak iki modelde de13.3-inç HD IPS 10 parmak destekli dokunmatik ekran, 4GB RAM, 500GB HDD depolama birimi, USB2.0 / 3.0, HDMI ve micro SD portu gibi detaylar sunuyor. Tablet formunda 5 saat, dizüstü bilgisayar formunda ise 7 saat aktif kullanım ömrü sunabildiği belirtilen bilgisayar, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 ve Miracast kablosuz bağlantı teknolojileri de destek veriyor.
 
Toshiba'dan dizüstü bilgisayar dünyasına iki yeni üye: NB15t ve Click
İki farklı versiyon halinde hazırladığı Satellite Click yanında NB15t isimli yeni bir dizüstü bilgisayar modelini de kullanıcıların beğenisine sunan Toshiba, bu ürün ile kullanıcılara 11.6-inç HD dokunmatik ekran, Bay Trail mimarisine dayalı çift çekirdekli Intel Celeron N2810 işlemci, 500GB depolama birimi, 4GB RAM, 802.11b/g/n Wi-Fi kablosuz bağlantı desteği, USB3.0 ve HDMI portu gibi detaylar sunuyor. Daha çok genel kullanım için hazırlanan bilgisayar, Satellite Click gibi oldukça şık bir tasarım çizgisiyle geliyor. Windows 8 için özel olarak optimize edilen Toshiba NB15t, yaklaşık 1.5 kg ağırlığa sahip.
Toshiba tarafından tanıtılan dizüstü bilgisayar modellerinden Satellite Click 599$, NB15 ise 380$ fiyat etiketlileriyle önümüzdeki 1-2 ay içerisinde satışa çıkıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim